OBJASNIO JE ZAŠTO SE SVAĐAO SA DULETOM U 'UTISKU NEDELJE': Nebojša Čović kao nikada do sada o Vujoševiću!
Nebojša Čović, Foto: Marina Lopičić

pred derbi

OBJASNIO JE ZAŠTO SE SVAĐAO SA DULETOM U 'UTISKU NEDELJE': Nebojša Čović kao nikada do sada o Vujoševiću!

Želim mu brz oporavak, ja ne funkcionišem sa pozicije mržnje - rekao je prvi čovek Crvene zvezde

Objavljeno: 21:44h

Prvi čovek košarkaškog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović prisetio se dana kada je zajedno sa Duškom Vujoševićem trenirao u Partizanu, a iskoristio je priliku i da trofejnom stručnjaku poželi brz oporavak.

Čović se osvrnuo na sada već kultni "Utisak nedelje" kod Olje Bećković, gde je imao žučnu raspravu sa Vujoševićem, ali kako ističe, sve je to bio dobar marketinški potez i protiv najtrofejnijeg trenera u istoriji Partizana nema ništa lično.

- Duško Vujošević i ja smo bili zajedno u Partizanu, iako sam ja godinu dana stariji. Tad smo bili neki drugi Duško i drugi Nebojša ili Čova. Nakon toga smo imali dobru saradnju, toliko dobru da je mojim uticajem Duško, ali i drugih ljudi, izabran za selektora Srbije i Crne Gore. On je dobar trener. Nije meni bilo nikad, a verujem ni njemu, zadovoljstvo to ujedanje, svađe i ružne epizode, gde smo ušli u takav ondos. Počevši od Oljinog ‘Utiska nedelje’ kad smo imali žučnu raspravu, nekada i to morate da radite, to je sport, to je košarka, to je marketing. Saopštenja koja se izdaju, sve je to sport. To je marketing, ljudi to ne razumeju, tog ima i u NBA, samo su malo drugačija pravila. Želim mu brz oporavak, ja ne funkcionišem sa pozicije mržnje. Mi jesmo rivali, samo još iz vremena kada sam igrao, uvek sam išao na pobedu - rekao je Nebojša Čović za beogradske medije.

Duško Vujošević
Duško Vujoševićfoto: Nebojša Mandić

Duško Vujošević je pre nekoliko dana operisan u Istanbul, gde se uspešno opravalja.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.