GDE ĆE SALE DA JURI TROFEJ? Klizanje poremetilo planove Virtusu u osvajanju Lige šampiona!
Aleksandar Đorđević, selektor Srbije, Foto: Beta/Dragan Gojić

svet košarke

GDE ĆE SALE DA JURI TROFEJ? Klizanje poremetilo planove Virtusu u osvajanju Lige šampiona!

Podsetimo, završni turnir igra se od 3. do 5. maja

Objavljeno:

Poznati su svi učesnici FIBA Lige šampiona. Među najbolje četiri ekipe plasirali su se Virtus iz Bolonje koga sa klupe predvodi selektor Srbije, Aleksandar Đorđević, zatim Antverpen, Tenerife i Bamberg, a sada je poznato gde će održati fajnal for.

Završni turnir trećeg po kvalitetu evropskog takmičenja igraće se u Antverpenu. Kao i do sada, bilo je jasno da će se igrati u gradu jednog od timova koji su izborili plasman među četiri najbolja tima.

Za Bolonju se znalo da je dvorana zauzeta zbog od ranije zakazanog takmičenja u klizanju, Bamberg nema dovoljno veliku dvoranu za potrebe završnog turnira gde će biti navijači četiri tima, dok se u Tenerifama igrao prvi fajnal for Lige šampiona, dok Antverpen ima jednu od najvećih dvorana u Evropi.

U pitanju je druga najposećenija arena na svetu, posle "Medison Skver Gardena", ali se za sport retko koristila iako je u te svrhe izgrađena. Za košarku će verovatno biti predviđeno 18.400 mesta, dok za druge događaje ova moderna arena prima 23.359 ljudi.

Podsetimo, završni turnir igra se od 3. do 5. maja.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.