PARTIZAN MOŽE OPET NA FAJNAL-FOR EVROLIGE: Bivši košarkaš crno-belih veruje u novo čudo!
Košarkaši Partizana posle pobede nad Makabijem 2010. godine, Foto: KK Partizan

prati dešavanja

PARTIZAN MOŽE OPET NA FAJNAL-FOR EVROLIGE: Bivši košarkaš crno-belih veruje u novo čudo!

Zanimljivo da sa svojih 36 godina još uvek nije odustao od igračke karijere...

Objavljeno:

Nekadašnji centar Partizana, Slavko Vraneš, podsetio se vremena provedenog u crno-belom dresu i najavio neke bolje dane za klub iz Humske.

U razgovoru za „Nezavisne“ Vraneš je istakao da mu je dolazak u Partizan potez karijere i ocenio da bi Partizan u finalu Fajnal-fora pružio veći otpor Barseloni.

– Kada smo počeli sezonu, smatrali su nas autsajderima i prognozirali da nećemo proći ni u top 16, međutim bili smo dobro pripremljena mašina koja se nije obazirala na ostale, već je išla svojim putem i potpuno verovala u sebe. Tada se u dve lige odlučivalo na jednu loptu, Cibona i Olimpijakos. U obe utakmice smo pružili maksimum i bilo je kako je bilo, do kraja smo verovali u pobedu i zajedno kao tim radili na tome. Po procenama mnogih, da smo igrali finale Evrolige bilo bi mnogo zanimljivije jer bismo pružili mnogo veći otpor Barseloni i ko zna šta bi se desilo, ali ta jedna lopta je presudila, rekao je visoki centar.

Slavko Vraneš u dresu Metalca
Slavko Vraneš u dresu Metalca foto: News1/Saša Pavlić Koky

Vraneš je istakao da veruje u povratak Partizana.

– Verujem da klub može ponovo na Fajnal-for ako se sve posloži kako treba, ali to je posao za ozbiljne znalce i profesionalce. To ne može jedna osoba da uradi, za to je potreban čitav tim van parketa i na njemu. Po mom mišljenju, kada je Partizan u pitanju, ništa nije nemoguće.

Zanimljivo da sa svojih 36 godina još uvek nije odustao od igračke karijere.

– U konstantnom sam treningu i spremno čekam da se neka od ponuda sprovede u delo. Nisam se još uvek oprostio od profesionalne košarke, zaključio je Vraneš.

Vraneš je poslednji angažman imao u Metalcu iz Valjeva u sezoni 2017/18.

BONUS VIDEO:

(Еspreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.