I MARAKANA BI BILA MALA: Sve karte za majstoricu su razgrabljene, Zvezda se izvinjava svima koji nisu došli do nje!
Košarkaši Crvene zvezde, Foto: Starsport©

ludilo

I MARAKANA BI BILA MALA: Sve karte za majstoricu su razgrabljene, Zvezda se izvinjava svima koji nisu došli do nje!

KK Crvena zvezda mts obaveštava javnost da karata za treću utakmicu plej ofa ABA lige između Crvene zvezde mts i Partizana NIS, više nema

Objavljeno: 14:34h

Ogromno interesovanje navijača Crvene zvezde za subotnju utakmicu. Redovi ispred SD Crvena zvezda od 7 časova.

Karte distribuirane i prodate za manje od sat vremena. Bez gostujućih navijača u subotu, košarkaši Crvene zvezde imaće ogromnu podršku u dvorani "Aleksandar Nikolić".

KK Crvena zvezda mts obaveštava javnost da karata za treću utakmicu plej ofa ABA lige između Crvene zvezde mts i Partizana NIS, više nema.

Distribucija karata za tribine, i prodaja dnevnih ulaznica za ostale sektore dvorane, obavljena je u rekordnom roku u četvrtak za samo 60 minuta u prostorijama sportskog društva u Ljutice Bogdana 1a, što znači da će košarkaši Crvene zvezde imati gromoglasnu podršku u subotu u hali "Aleksandar Nikolić”.

foto: Espreso.co.rs

Nezapamćeno interesovanje navijača i simpatizera Crvene zvezde prethodnih dana za ovaj meč, dobilo je svoju potvrdu potvrdu u četvrtak, jer je red zainteresovanih od više stotina metara, koji su želeli da dođu do karte i pruže podršku crveno-belima, počeo da se formira već oko 7 časova ispred prostorija SD Crvena zvezda. Početak distribucije i prodaje ulaznica bio je najavljen za 10 časova i okončan je u rekordnom roku! KK Crvena zvezda mts se ujedno izvinjava svima koji su ostali bez ulaznice, a koji su čekali u redovima od ranih jutarnjih časova, jer je u trenutku prestanka distribucije i prodaje ulaznica, više stotina navijača i simpatizera i dalje stajalo u redu za kartu. Interesovanje za ovaj meč je znatno prevazišlo kapacitete dvorane u kojoj će se odigrati meč, pa i beogradske Arene, jer interesovanje za jednu utakmicu Crvene zvezde nikada nije bilo veće!

KK Crvena zvezda mts podseća ovom prilikom da u skladu sa propozicijama takmičenja (Prava i Obaveze klubova učesnika plej ofa ABA lige - Član 41.3) ali i ogromnog interesovanja navijača Crvene zvezde za ovaj meč, radi lakše organizacije „majstorice" nikome od navijača KK Partizan NIS koji budu došli organizovano, ili samoinicijativno u dvoranu - neće biti dozvoljen ulazak u halu, jer će cela dvorana biti obojena u crveno-belo.

foto: aba-liga.com

Zbog toga, sektori koji su ranije bili predviđeni za gostujuće navijače u ovakvim slučajevima, biće u potpunosti popunjeni navijačima Crvene zvezde!

Kapije dvorane biće otvorene dva sata pre početka utakmice, a KK Crvena zvezda mts apeluje na sve koji budu dolazili u dvoranu, da se ka njoj upute znatno ranije, zbog detaljnih kontrola koje će biti sprovedene na svim ulazima.

Svi vlasnici sezonskih ulaznica KK Crvena zvezda mts kao i do sada ulaziće na svoja mesta koja su obezbedili još tokom leta 2018.godine kupovinom svoje sezonske karte, ali će I njihove, kao i sponzorske ulaznice biti dodatno kontrolisane na ulazima I proveravan identitet vlasnika istih.

foto: Espreso.co.rs

KK Crvena zvezda mts poziva sve koji budu došli u dvoranu u subotu da naprave atmosferu svojstvenu samo onima kojima je crveno-bela boja u srcu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.