POPOVIČ UPAO NA KONFERENCIJU DENVERA ZBOG JOKIĆA: Bucko nam je isprašio gu***e!
Greg Popovič i Nikola Jokić, Foto: Fonetap/AP

nba liga

POPOVIČ UPAO NA KONFERENCIJU DENVERA ZBOG JOKIĆA: Bucko nam je isprašio gu***e!

Jokić je bio na korak od tripl-dabla, 13. u sezoni

Objavljeno:

Nikola Jokić je svojim NBA igrama za Denver zadivio mnoge, ali je na poseban način o njemu govorio Greg Popovič nakon što je 24-godišnji srpski centar sjajno odigrao u pobedi Nagetsa.

Jokić je bio na korak od tripl-dabla, 13. u sezoni, posle čega je strateg Sparsa rešio da jedno vreme pred američkim novinarima govori baš o vođi Denvera.

- Više od bilo čega što bih istakao je sledeće - zbog njega sam nasmejan. On stvarno košarku čini zabavnom. On je potpuno netipičan, čak ni ne liči na asa. Govorio sam i ranije, Jokić vam je od onih simpatičnih buckastih ljudi, za koje ne možete da kažete nešto o nekakvoj mišićnoj definiciji. On i ne izgleda kao vrhunski sportista. On ne trči u punom sprintu od koša do koša. On nije stigao na teren sa teretane, ali onda vam baš on taaaako ispraši zadnjicu - jer je neverovatno talentovan, pametan, potpuno nesebičan... Kada sve to spojite, dobijete sjajnog momka s kojim je milina igrati. Na sve to, on pronalazi loptom saigrače na teenu, a kada ljudi dobijaju loptu, onda su srećni. Jokić, pritom, dodaje baš često - zaključio je slavni NBA strateg

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.