CIRBESA ĆE I SUTRA BOLETI: Novinari pitali Renfra za monstruoznu blokadu, tad je uleteo Lendejl i bacio foru!
Aleks Renfro i Džok Lendejl, Foto: Adria Media TV

Pecnuo je Nemca

CIRBESA ĆE I SUTRA BOLETI: Novinari pitali Renfra za monstruoznu blokadu, tad je uleteo Lendejl i bacio foru!

Australijanac je bio vrlo inspirisan posle pobede nad Crvenom zvezdom

Objavljeno:
Aleksa Radosavljević

Dvojica od trojice heroja Partizanove pobede nad Crvenom zvezdom u drugom meču polufinalne serije plej-ofa ABA lige zajedno su izašli posle meča pred novinare.

Crno-beli su izjednačili na 1:1 u pobedama i igraće majstoricu za plasman u finale, a teško da bi trijumf bio izvojevan da nije bilo one blokade Aleksa Renfroa na Cirbesu ili dva skoka u napadu Džoka Lendejla u poslednjih dvadesetak sekundi utakmice.

- Imao sam malo sreće. Lopta je padala u mom smeru i imao sam sreće da su mi saigrači bili na pravim mestima pa sam samo izbacivao loptu prema njima. Markus je uvek bio na pravom mestu oba puta - rekao je Lendejl posle utakmice o ofanzivnim skokovima.

- Prošlu utakmicu smo ispustili. Trebalo je da danas završimo seriju. Odigraćemo još jedan meč i pokušati da naredne nedelje obradujemo navijače i donesemo seriju kući - dodao je Australijanac.

- Pobedili smo, to je jedino važno. Imamo neke stvari koje trebamo da popravimo. Pobedili smo, naše indvidiualne partije nisu važne - navodezao se na reči saigrača Renfro.

Ipak nije mogla da se ne pomene ona njegova monstruozna blokada nad Maikom Cirbesom, a Lendejl je imao svoj komentar na to.

- Cirbes će i sutra to osećati (bol) - poručio je Lendejl, dok je Renfro bio skroman kao i uvek.

- Bilo je dobro. Srećan sam što se tako odigralo. Moglo je da bude drugačije, ali nije i ja to prihvatam - rekao je Renfro.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.