FILIP ČOVIĆ REAGOVAO NA PROVOKACIJE GROBARA: Stalno su ubacivali nešto u teren...
Košarkaši Crvene zvezde posle poraza, Foto: Starsport©

aba liga

FILIP ČOVIĆ REAGOVAO NA PROVOKACIJE GROBARA: Stalno su ubacivali nešto u teren...

Filip Čović je još jednom odigrao dobru utakmicu, ali nije bilo snage da se završi meč u njihovu korist iako su imali prednost u finišu susreta

Objavljeno:

Košarkaši Crvene zvezde nisu iskoristili meč loptu u drugoj utakmici polufinala protiv Partizana koji je uspeo da pobedi rezultatom 70:67.

Filip Čović je još jednom odigrao dobru utakmicu, ali nije bilo snage da se završi meč u njihovu korist iako su imali prednost u finišu susreta.

Evo i njegove izjave po završetku meča:

- Videli ste završnicu, kada su imali dva skoka što nikako ne sme da se desi. Imali smo loš procenat šuta, ništa nam nije išlo. Svaka od ovih utakmica može da odluči dalji tok sezone. To je sve normalno i nešto što se dešava u košarci.

Nije se složio sa konstatacijom da su imali pad u finišu meča.

- Ne možemo da kažemo da je to bio pad, bilo je mnogo preokreta, konstantno se menjao rezultat, falio nam je Perperoglu u finišu i inače nam mnogo znači. Prosto, to je neki razlog uz ta dva skoka i nekih naših odluka.

O svom ličnom učinku i lošem procentu šuta.

- Pa nisam ni prošlu utakmicu bio nešto bolji u šutu, moj posao je da razigravam igrače.

- Bilo je ubacivanja predmeta u teren, ako je to pritisak onda jeste bio. Očekujem u narednom meču da će biti teže nego danas, ali verujem u našu pobedu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.