SRAMOTNO PONAŠANJE ŠAMPIONA: Košarkaši Golden Stejta divljački se rugali sudijama, jer misle da su oštećeni!
Stef Kari provocira sudije, Foto: Printscreen

SKANDAL

SRAMOTNO PONAŠANJE ŠAMPIONA: Košarkaši Golden Stejta divljački se rugali sudijama, jer misle da su oštećeni!

Završnica je bila veoma burna, a posle produžetka slavila je Minesota sa 131:130

Objavljeno:

Meč NBA lige, odigran u noći između petka i subote, u kome su se sastali Golden Stejt Voriorsi i Minesota Timbervulvsi, obeležila je sporna situacija.

Završnica je bila veoma burna, a posle produžetka slavila je Minesota sa 131:130. Na pet sekundi do kraja bilo je veoma zanimljivo.

Posle tajm-auta Stiva Kera, lopta je došla do Kevina Durenta. On je skočio da šutira za tri poena i pogodio, ali su sudije procenile da ga je protivnički košarkaš faulirao pre nego što se podigao na šut. Kako Minesota nije bila u bonusu, Ratnici su dobili loptu sa strane. Na 0,5 sekundi do kraja, Kari je pogodio trojku preko ruke za izjednačenje.

Zatim je usledilo divljanje Karija, Durenta i još nekoliko igrača Voriorsa koji su upirali rukama u sudije, rugajući im se i aludirajući na njihovu grešku. Sudija koji je poništio Durentovu trojku se okupio sa svojim kolegama, a sigurno je da su imali o čemu da pričaju tokom tajm-auta Timbervulvsa, čija ekipa je imala pola sekunde da dođe do pobede. U poslednjem Minesotinom napadu, Durent je, po proceni sudija, faulirao Taunsa koji je pogodio jedno slobodno bacanje i doneo veliku pobedu Timbervulvsima.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.