DRUGA RUNDA MOŽE DA POČNE! Zvezda do finala bez Reglanda? Grobari daju vetar u leđa Partizanu za majstoricu
Još nije poznato da ligra Džo Regland, Foto: Starsport©

aba lgia

DRUGA RUNDA MOŽE DA POČNE! Zvezda do finala bez Reglanda? Grobari daju vetar u leđa Partizanu za majstoricu

Na programu revanš meč polufinala ABA lige

Objavljeno: 12:59h

Košarkaši Partizana i Crvene zvezde večeras u hali "Aleksandar Nikolić" u Beogradu igraju drugi meč polufinalne serije plej-ofa ABA lige.

Zvezda je u prvom duelu slavila posle produžetka sa 106:101 i sada ima "meč loptu" za finale, dok se crno-beli kao domaćini bore za majstoricu.

Dramatična je bila prva utakmica polufinala plej-ofa ABA lige, Zvezda je slavila u produžecima, a večeras (19.00) Partizan traži revanš. Kvota da će crno-beli uzvratiti udarac je 2,10, a da će Zvezda danas proći u finale 1,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - Crvena zvezda.

Veliku borbu, koju je opisao kao boks meč, očekuje trener Partizana Andrea Trinkijeri.

"Deluje mi kao da smo u boksu... Prva runda, oni su dobili. Sad se igra druga runda. Moramo ući jače, bolje, pametnije. Ali moramo biti izuzetno pametni, jer kao i boksu, ako si agresivan daješ prostora da dobiješ udarac. Što znači da moramo igrati čvrsto i pametno. Bili su favoriti pre 1:0, sad su još veći, ali nećemo se dati", rekao je Trinkijeri na konferenciji za novinare.

Trener Crvene zvezde Milan Tomić kaže da vođstvo njegovog tima ne znači ništa u ovom trenutku.

"Moramo da budemo spremni da odigramo mnogo kvalitetnije na njihovom terenu, da ne bude sitnih grešaka i padova u igri u tokom 40 minuta, da bismo mogli da dobijemo i da se plasiramo u finale. Mislim da će biti 'tvrđa' utakmica, da će se ići na manje koševa", rekao je Tomić na konferenciji za medije.

Utakmica se igra večeras od 19 sati.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.