ZVEZDA GRMI ZBOG SUDIJA: Ozbiljno narušena regularnost lige, već smo preduzeli korake da se to više ne dešava!
U Crvenoj zvezdi su nezadovoljni što su se imena sudija znala pre zvanične objave, Foto: Starsport©

Ljuti su

ZVEZDA GRMI ZBOG SUDIJA: Ozbiljno narušena regularnost lige, već smo preduzeli korake da se to više ne dešava!

Iz Zvezde su izneli svoj stav i najavili da će reagovati koliko je moguće u njihovom domenu

Objavljeno: 12:11h

U Crvenoj zvezdi su ljuti zato što su se imena sudija koji će deliti pravdu na drugom meču polufinala plej-ofa protiv Partizana pojavila na društvenim mrežama i u javnosti dan pre nego što su i zvanično saopštena.

Matej Boltauzer, Saša Pukl i Miloš Koljenšić su određeni za arbitre, ali da će oni biti izabrani informacije su se pojavile na društvenim mrežama već u četvrtak uveče, iako se to zvanično nije znalo do petka.

To "curenje" informacija je zabrinulo ljude kluba sa Malog Kalemegdana, pa je portparol kluba Igor Vujičin pre konferencije Milana Tomića naveo da u Zvezdi smatraju da je na taj način narušena regularnost regionalnog takmičenja.

- Kada je reč o društvenim mrežama, sinoć se oko 22 sata ponovo pojavila informacija za koju mi kao klub mislimo da ozbiljno narušava imidž i regularnost lige. U pitanju je bilo navođenje sudijske trojke koja će deliti pravdu na predstojećem meču, a onda smo mi jutros zvanično kao klub dobili informaciju ko sudi, i upravo su u pitanju ta trojica sudija. Nije na nama da procenjujemo, nećemo da ulazimo u detalje, ali košarkaški klub Crvena zvezda je već preuzeo korake koji su u njegovom domenu da takvih situacija više ne bude - rekao je Vujičin.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.