AUUUU, KOLIKO DUGO SMO OVO ČEKALI: U Evropu dolaze Majkl Džordan i Janis Adetokumbo! Ludnica je već počela!
Janis Adetokumbo igraće u Evropi, Foto: EPA/Tannen Maury

šou

AUUUU, KOLIKO DUGO SMO OVO ČEKALI: U Evropu dolaze Majkl Džordan i Janis Adetokumbo! Ludnica je već počela!

Ovo je još jedan vid promocije najjače košarkaške lige sveta

Objavljeno: 22:36h

Čelnici NBA lige objavili su da će prvi put u istoriji jedna utakmica lige biti odigrana u Parizu, i to, 24. januara 2020. godine, u "Akor Hotels Arena", poznatoj kao bivša dvorana "Bersi".

Ovo je još jedan vid promocije najjače košarkaške lige sveta u Evropi. Čast da ispišu istoriju pripala je Milvoki Baksima i Šarlot Hornetsima. Oduševljenje pršti na sve strane.

- U svojoj igračkoj karijeri sam nastupao u Francuskoj u okviru mečeva predsezone NBA. Imao sam priliku da se uverim iz prve ruke kakvu strast francuski navijači osećaju prema NBA. Uzbuđeni smo što ćemo biti gosti Pariza na ovoj istorijskoj priredbi - rekao je legendarni Majkl Džordan, sada prvi čovek Hornetsa.

Euforija je zahvatila i zvezdu Milvokija Janisa Adetokumba.

- Moram da kažem u ime svih svojih saigrača da nam je čast. Zahvalan sam čitavoj organizaciji NBA što radi na širenju brenda po čitavom svetu - rekao je igrač Baksa.

Iako je odluka tek doneta i do meča ima deset meseci euforija je zahvatila sportski svet pa su se tako na Tviteru oglasili Rudi Gober, Aleksandar Lakazet, Tijeri Anri, Didije Drogba.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.