OGLASILI SE KOŠARKAŠI BUDUĆNOSTI POVODOM RASISTIČKIH POVIKA NAVIJAČA: Podgorica je naš grad!
Erl Klark je potpisnik saopštenja, Foto: Espreso.co.rs

REAKCIJA

OGLASILI SE KOŠARKAŠI BUDUĆNOSTI POVODOM RASISTIČKIH POVIKA NAVIJAČA: Podgorica je naš grad!

- Podgorica je za nas, naše porodice i prijatelje postala naš grad, Crna Gora zemlja u koju ćemo se uvek rado vraćati - navedeno je u saopštenju

Objavljeno:

UEFA je pokrenula disciplinski postupak zbog rasističkog ponašanja pojedinih navijača tokom fudbalske utakmice Crna Gora - Engleska.

Zbog toga su se oglasili košarkaši Budućnosti.

- Osuđujemo svaki oblik rasističkog ponašanja, i svesni smo da su u pitanju pojedinci koji ne predstavljaju stavove, mišljenje i ponašanje državljana Crne Gore. Od prvog dana našeg dolaska u Podgoricu, od strane uprave, saigrača, stručnog štaba i navijača osećamo poštovanje, podršku i prihvaćeni smo na najlepši način. Ljudi sa kojima se svakodnevno srećemo, kao i publika sa tribina, uvek su nam upućivali reči tople dobrodošlice i podrške. Podgorica je za nas, naše porodice i prijatelje postala naš grad, Crna Gora zemlja u koju ćemo se uvek rado vraćati, a Budućnost klub koji opravdava svoju reputaciju savremenog evropskog kluba i za koji nas vežu samo pozitivne emocije - piše u saopštenju koje su potpisali Erl Klark, Edvin Džekson, Džejms Bel, Koti Tejlor Klark, Devin Džavar Vilijams i Noris Džin Kol.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.