LJUDI, KAKO IGRAJU ĐOROVIĆEVI KLINCI - TO JE PESMA! Orlići unakazili Poljake, a nisu bili ni u najjačem sastavu!
Mlada reprezentacija Srbije je pobedila vršnjake iz Poljske, Foto: Printscreen/Twitter/@futbolacticos

Zaista moćno

LJUDI, KAKO IGRAJU ĐOROVIĆEVI KLINCI - TO JE PESMA! Orlići unakazili Poljake, a nisu bili ni u najjačem sastavu!

Mladi srpski fudbaleri su i na proveri pokazali da igraju zaista fenomenalno

Objavljeno:

Moćno i silovito! Tako deluje mlada fudbalska reprezentacija Srbije još od trenutka kada ju je preuzeo Goran Đorović, a njenu snagu je sada na svojoj koži osetila i izuzetno jaka selekcija Poljske.

U pripremnom prijateljskom meču za Evropsko prvenstvo za mlade, "Orlići" su pregazili poljske vršnjake na njihovom terenu 2:0 i pokazali da im ne nedostaju saigrači koji su već uveliko u A timu, a imaju pravo da igraju za mlade.

Uroš Račić izrasta u dirigenta ove ekipe, ali i budućeg dirigenta seniorskog nacionalnog tima, što je dokazao brojnim vrhunskim potezima u stilu Dušana Tadića na ovoj utakmici.

Od prvog minuta naša selekcija je bila ta koja napada i pritiska protivnika i ne dopušta mu ni da pomisli da ugrozi gol Filipa Manojlovića. Ređali su se napadi i šutevi ka golu Poljaka, golman Dronkovski je zaustavljao udarce Račića, Joveljića, Mašovića.

Izdržao je domaćin da ne primi gol sve do 71. minuta, ali jedna je morala da uđe i ušla je posle sjajne akcije koju je započeo Račić sa daljinski navođenim dodavanjem za Ranđelovića, ovaj ju je ubacio u peterac, Šaponjić je promašio, ali je iz drugog plana naleteo Mašović i pronašao lopti put do mreže.

I onda u 85. minutu odličan presing naših, Šaponjić je presekao loptu Poljacima, sačekao da stigne Ranđelović, a onda ga poslužio kao na tacni za overu pobede 2:0.

Zaista ova deca gaze sve pred sobom, a ne zaboravite da pravo igranja na Evropskom prvenstvu imaju i Milenković, Jović, Milinković Savić, Grujić, Živković, Gajić, Bogosavac, Radonjić...

Poljska: Drongovski – Gumni (od 46. Fila), Viteska, Jonjči, Stolarski (od 86. Gaška), Điček (74. Klimala), Žurkovski (od 46. Jagjelo), Pjotrovski (od 62. Kapustka), Šimanski (od 62. Mihalak), Jozvjak (od 74. Vdovjak), Buks (od 62. Šviderski).

Srbija: Manojlović (od 46. Rosić) – Stevanović, Babić, Jovanović (od 90+1 Ćalasan), Terzić – Ranđelović (od 90+1 Đorđević), Račić, Mašović, Adžić (od 58. Mičin) – Zlatanović (od 58. Vučić), Joveljić (od 63. Šaponjić)

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.