Intervju legendi sporta: Šta je to Tjeri Anri imao da pita Kobija Brajanta? (VIDEO)

ne može da ne bude zanimljivo

Intervju legendi sporta: Šta je to Tjeri Anri imao da pita Kobija Brajanta? (VIDEO)

Pitanja su bila sjajna, a odgovori još bolji
Objavljeno:

Nećemo mnogo veliki uvod da pravimo kada je ovakav tekst u pitanju. Dovoljno je samo da vam kažemo da je Tjeri Anri imao priliku da intervjuiše Kobija Brajant. Verujte nam, da je bilo ekstremno zanimljivo. Razgovor je počeo u šaljivom tonu. Nakon što je Anri zamerio Kobiju, jer je više puta u svojoj karijeri "uništio" San Antonio, Francuz je rekao i da se divi Brajantu zbog njegovog ubilačkog instinkta.

Današnji mediji upoređeuju Stefa Karija sa Lionelom Mesijom, koji bi onda fudbaler bio Kobi Brajant?
- On stoji ispred mene. Uvek sam voleo kako igraš Tjeri. I ti kao i ja si igrao fudbal sa neverovatnom strašću, agresivnošću i ti takođe poseduješ taj ubilački instinkt.
Prošao sam mnoge klubove, ali Arsenal je jedini u mom srcu, a ti si oduvek u LA Lejkersima. Da li si nekada razmišljao o odlasku?
- Veoma sam srećan što sam imao priliku da igram u ovom gradu, koji je imao priliku da mene gleda kako se razvijam, tako da nikada nisam razmišljao od odlasku.
Na koji trenutak si najponosniji u dresu LA Lejkersa?
- Sve pobede protiv Seltiksa. Naročito finalna serija plej-ofa. U tim utakmicama smo svi dali apsolutno sve što smo imali od sebe.
Kako opisuješ odluku da objaviš da ćeš se penzionisati? Ja to nikako nisam mogao.
- Ja sam tvrdoglav. Kada donesem odluku to je to. Tako je bilo i ovoga. Mislim da je bilo bitno da to kažem, kako bi LA Lejkersi mogli da naprave plan za narednu sezonu.

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.