Čoviću u emisiji puštena montaža kako ga Grobari prozivaju: Njegov odgovor je slika kako Filip gazi Trinkijerija!
Nebojša Čović se suočio sa provokacijama Grobara u Jutarnjem programu na TV Happy, Foto: Printscreen/youtube/Jutarnji Program TV HAPPY

Bio je spreman

Čoviću u emisiji puštena montaža kako ga Grobari prozivaju: Njegov odgovor je slika kako Filip gazi Trinkijerija!

Čini se da se atmosfera polako podgreva uoči subotnjeg meča

Objavljeno:

Predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović gostovao je u Jutarnjem programu na televiziji "Happy" povodom predstojećih okršaja crveno-belih sa Partizanom u polufinalu ABA lige.

Atmosfera u javnosti je već počela uveliko da se podgreva uoči prvog meča koji se igra u subotu u hali "Aleksandar Nikolić" čiji će domaćin biti Zvezda, a navijači crno-belih su ogorčeni zato što ni ovog puta nema karata za gostujuće pristalice.

Tim povodom su počeli i da prave montaže i javno prozivaju Čovića koji je već godinama na njhovoj meti, a o tome je prvog čoveka crveno-belih pitao i urednik i voditelj "Happy" televizije Milomir Marić.

- Što bih im ja ćutao, čime su oni to mene zadužili. Ja nemam problem sa time kada izgubimo sportski na terenu, ali ne da se Kup zove po sudiji, već po Radivoju Koraću, ne po Milivoju Jovčiću. Očekujem da sve bude normalno, da bude pristojno navijanje. Prema propozicijama ABA lige gostujući navijači nemaju pravo da prisustvuju utakmici i mi moramo da poštujemo propozicije - rekao je Čović povodom situacije sa kartama.

Montaža Grobara kojom prozivaju Nebojšu Čovića
Montaža Grobara kojom prozivaju Nebojšu Čovićafoto: Printscreen/youtube/Jutarnji Program TV HAPPY

Na to ga je Marić podsetio da postoji i neki spot sa isečkom iz filma "Ko to tamo peva" kojim se proziva Čović, pa su ga onda zajedno i odgledali (na 15:40 snimka).

- Da, ali ima nastavak - uzvratio je Čović, nakon čega je prikazana montaža kako je Filip Čović montiran na mestu vozača iz filma, kako gazi trenera Partizana Andreu Trinkijerija.

Montaža koja je odgovor na prozivke Grobara od strane Čovića
Montaža koja je odgovor na prozivke Grobara od strane Čovićafoto: Printscreen/youtube/Jutarnji Program TV HAPPY

- Čini mi se da je ono Trinkijeri tamo. Tonski ako se sećam, kad je Miško to uradio, a u ovom slučaju je to trener Partizana Andrea Trinkijeri, Vujsić je tada prokomentarisao "ubio ga ko zeca". Prema tome, Grobari su pokušali da budu duhoviti, ali slabo im ide ta duhovitost - rekao je Čović, koji je ipak pomešao filmove, jer je taj citat izgovoren u filmu Maratonci trče počasni krug.

- Karte se prodaju samo za jedan deo. Oni obično na pojedinim utakmicama podele karte jedni drugima, ako uđu imaće određeni prostor - zaključio je Čović priču oko karata za navijače Partizana.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.