GAGIĆ UVALIO I SEBE I PARTIZAN U OZBILJAN PROBLEM: Zato što je podivljao centar crno-belih će žestoko ispaštati?!
Đorđe Gagić bi zbog isključenja na meču sa FMP mogao da bude suspendovan, Foto: Starsport©

Ne gine mu kazna

GAGIĆ UVALIO I SEBE I PARTIZAN U OZBILJAN PROBLEM: Zato što je podivljao centar crno-belih će žestoko ispaštati?!

Nimalo to ne ide na ruku ni njemu, a pogotovo ne ekipi za plej-of ABA lige

Objavljeno:

Đorđe Gagić mogao bi skupo da košta i sebe i Partizan zato što je dozvolio svom temperamentu da ga obuzme i preuzme potpunu kontrolu nad njim u Železniku.

Centar crno-belih je potpuno izgubio glavu i podivljao nakon što mu je, prema rečima očevidaca, nešto dobacio Aleksandar Bursać, pa je reprezentativac Srbije odlučio da se po svaku cenu sa njim fizički obračuna.

1 / 4 Foto: Starsport©

Nekoliko igrača oba tima su se borili da obuzdaju Gagića i spreče ga da napravi veliki incident i skandal ogromnih razmera i jedva su uspeli da se izbore.

Zbog svega toga su posle nekoliko minuta većanja, arbitri rešili da isključe Gagića i pošalju ga u svlačionicu na "hlađenje".

A sada zbog svega toga na kraju će najverovatnije ispaštati ne samo on, nego i Partizan, jer gotovo da je sigurno da će iskusni centar biti suspendovan za naredni meč, a to znači prvi duel polufinala plej-ofa protiv Crvene zvezde.

O svemu tome odlučivaće disciplinci ABA lige, koji možda budu i rigorozniji zbog ponašanja koje je ispoljio i zato što nije pokazivao uopšte želju da se smiri.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.