VEROVALI ILI NE: FMP dao Partizanu samo jednu kartu za meč na Železniku!
Ostoja Mijailović i Nebojša Čović, Foto: Beta/Branislav Božić, Zorana Jevtić

TELEVISA PRESENTA

VEROVALI ILI NE: FMP dao Partizanu samo jednu kartu za meč na Železniku!

- Ovom odlukom, poštujući sve propozicije lige u kojoj učestvujemo, želimo da omogućimo sportski ambijent za odigravanje utakmice - stoji u saopštenju

Objavljeno: 22:01h

Novi interesantni momenti u telenoveli po imenu "FMP vs Partizan", i to pred poslednje kolo pred plej-of ABA lige u kom se sastaju upravo ova dva rivala.

Sa Železnika su objavili saopštenje pred taj meč, a najinteresantniji njegov deo definitivno je taj da su crno-beli dobili svega jednu kartu za duel koji će se odigrati u hali FMP-a.

- KK FMP obaveštava da će ulaz na utakmicu 22.kola ABA lige između KK FMP i KK Partizan, biti omogućen samo vlasnicima sezonskih ulaznica našeg kluba, kao i licima koja se budu našla na spisku organizatora utakmice - stoji na početku saopštenja.

Partizan - FMP (Đorđe Gagić i Stefan Pot u duelu
Partizan - FMP (Đorđe Gagić i Stefan Pot u duelu foto: Starsport©

- Klub takođe podseća da u skladu sa propozicijama ABA lige jtd, nema 'organizovanog dolaska gostujućih navijača', a poštujući reciprocitet posle utakmice u kojoj je KK Partzan bio domaćin 15.12.2018. godine, osim takmičarskoj ekipi, ulazak u dvoranu biće omogućen JEDNOM službenom licu gostujućeg kluba, kao što je to bio slučaj pred utakmicu 11. kola ABA lige jtd, koja je odigrana u dvorani 'Aleksandar Nikolić', u kojoj je KK Partizan bio organizator i domaćin - dodaje se i na kraju zaključuje:

- Ovom odlukom, poštujući sve propozicije lige u kojoj učestvujemo, želimo da omogućimo sportski ambijent za odigravanje utakmice, koja je na programu u subotu u 17 časova.

Inače, košarkaši FMP i Partizana igraju u subotu od 17.00 u Železniku. Crno-belima je, da bi se dokopali trećeg mesta, potrebna pobeda i da Budućnost izgubi dan kasnije...

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.