BRAJANT ME PSOVAO NA SRPSKOM USRED MEČA: Nurkić nije verovao šta čuje iz Kobijevih usta!
Vlade Divac je sigurno jedan od onih koji su učili Kobija Brajanta srpskim psovkama, Foto: Profimedia

Šokirao se

BRAJANT ME PSOVAO NA SRPSKOM USRED MEČA: Nurkić nije verovao šta čuje iz Kobijevih usta!

Ali odavno je poznato da su Divac, Radmanović i ostali naučili "Crnu mambu" srpskim psovkama

Objavljeno:

Kobi Brajant je opsovao Jusufa Nurkića na srpskom jeziku, odnosno na jeziku kojim se priča na ovim našim prostorima.

To je bosansko-hercegovački košarkaš otkrio u emisiji na "ESPN" koja je između ostalog bila posvećena legendarnom bivšem košarkašu Lejkersa, a u kojoj se pričalo o igračima koji su igrali protiv njega.

- Kobi je šutirao bacanja, a ja sam sudije pitao kako je moguće da njega niko ne sme da pipne. Celo veče je šutirao bacanja. On mi je nešto dobacio na mom jeziku, a ja sam se začudio i pomislio: 'Nisam ga dobro čuo, ma on ne zna moj jezik' - počeo je priču Nurkić, a onda je rekao da se to ponovilo tokom meča.

- Malo kasnije on je opet stao na liniju za slobodna bacanja i opet ponovio istu stvar. To je bila psovka! Tada sam već bio poprilično siguran da znam šta je rekao. On je posle par godina u ligi kao pripremu za svaku utakmicu učio po nešto o svakom protivničkom igraču.

Ovo nije iznenađenje s obzirom na to da odavno postoji klip na Jutjubu gde se čuje i vidi kako "Crna mamba" psuje na srpskom jeziku tokom izvođenja slobodnih bacanja.

On je to sigurno pokupio i od brojnih igrača s ovih prostora s kojima je igrao poput Vlada Divca, Vladimira Radmanovića, Saše Vujačića...

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.