JA SAM VANZEMALJAC SA KRIPTONA! JEDNOG DANA ĆU ODLETETI KUĆI! Amerika se kida od smeha zbog Bobijevog intervjua!
Boban Marjanović, Foto: AP/Matt Rourke

SAZNALO SE

JA SAM VANZEMALJAC SA KRIPTONA! JEDNOG DANA ĆU ODLETETI KUĆI! Amerika se kida od smeha zbog Bobijevog intervjua!

Bobinator je imao vrlo duhovit odgovor u kome je priznao da košarku koristi da sakrije vanzemaljsko poreklo

Objavljeno:

Američka javnost je konačno saznala šta Bobana Marjanovića čini tako moćnim pod obručima.

Na pitanje novinara Dejvida Gardnera o njegovoj visini i košarkaškoj moći, Bobinator je imao vrlo duhovit odgovor u kome je priznao da košarku koristi da sakrije vanzemaljsko poreklo.

- U suštini, ja dolazim sa druge planete. Kao Supermen sa Kriptona. Ne pokazujem svoje moći jer želim da igram košarku. Odleteću kada se penzionišem - rekao je Marjanović.

Nije nimalo lako živeti kao vanzemaljac na Zemlji pošto je potraga za velikim brojevima obuće naporna, ali i zbog navijača koji imaju različite zahteve.

- Iskreno, oduvek sam bio miljenik navijača. Svi žele da se rukuju sa mnom. Ljudi mi "bacaju pet" i mislim da sam se rukovao više od bilo koga na svetu - dodao je centar Filadelfije.

Na kraju se priča uozbiljila pa je Marjanović objasnio ulogu visokih košarkaša.

- Kažete da se košarka mnogo promenila, ali u jednom ipak nije. Morate da ubacite loptu u koš. To se nikada neće promeniti. To samo radite na različite načine. Za mene, to je jednostavno jer sam visok. Možete promašiti šut za tri. Ali, polaganja? Možda se promaši jedno od 100. Zato visoki momci i postoje. Naš posao je da štitimo reket. Naš posao je da skačemo i naš posao je da postižemo lagane poene - zaključio je Marjanović.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.