DEMONSTRACIJA ZVEZDINE SILE: Crveno-beli pregazili Zadrane - Regland predvodio, Rivers nagovestio šta može!
Košarkaši Crvene zvezde, Foto: Starsport©

ABA LIGA, 21. KOLO

DEMONSTRACIJA ZVEZDINE SILE: Crveno-beli pregazili Zadrane - Regland predvodio, Rivers nagovestio šta može!

Sva dešavanja sa meča mogli ste da pratite na našem lajv-blogu

Objavljeno: 19:10h

Košarkaši Crvene zvezde su ubedljivo savladali Zadrane u dvorani "Krešimir Ćosić" sa 87:69 u pretposlednjem kolu ABA lige.

Izabranici Milana Tomića su još ranije obezbedili prvo mesto u regionalnoj ligi i u ovaj meč ušli su rasterećno i bez imperativa, ali su odigrali odličnu utakmicu i tokom celog duela držali su konce igre. Crveno-beli su napravili najveću razliku u trećoj deonici, gde su stigli do plus 20 i lagano priveli susret kraju.

Najbolji u redovima Zvezde bio je Džo Regland sa 15, pratio ga je Majk Odžo sa 11, dok je svoje prve poene u crveno-belom dresu upisao i Kej Si Rivers koji je ubacio 8.

Sa druge strane kod Zadra je najbolji bio Mario Litl sa 22 poena.

U poslednjem kolu ABA lige Zvezda dočekuje Megu, dok hrvatski klub gostuje Igokei.

Sva dešavanja sa meča možete pratiti uz lajv-blog na Espresu...

KRAJ TREĆE ČETVRTINE: Najbolja deonica Zvezde na ovom meču, tim iz Beograda je odigrao dominatno i pokazao veliku razliku u kvalitetu. Porbudio se Džo Regland, koji je 12 poena, a konačno je svoje prve poene u dresu srpskog šampiona upisao i Kej Si Rivers. Zvezda vodi sa ubedljivih 72:48.

POLUVREME: Zadar - Crvena zvezda 31:37

Posle prvih dvadeset minuta igre izabranici Milana Tomića vode u 21. kolu ABA lige. Najbolji u taboru Zvezde je bio Bili Beron sa 10 poena, prati ga Majkl Odžo sa sedam, dok je u redovima Zadrana najbolji Mario Litl sa ubačenih 12 poena. Crveno-beli su konstantno imali rezultatsku prednost, a prvo poluvreme su obeležili loši procenti šuta obe ekipe.

KRAJ PRVE ČETVRTINE! Malo sporiji početak meča, posle pola deonice bilo je 10:5 za goste iz Beograda. Serijom od 5:0 i sjajnom trojkom Litla Zadar je izjednačio na 10:10 na četiri minuta pred kraj deonice.

Posle toga, novom trojkom je Zadar došao i do prve prednosti od 13:12. Zvezda se, međutim, ipak konsolidovala i došla do prednosti od 19:15, a da tako i ostane pobrinuo se Luka Žorić jednim ogromnim promašajem na 8 sekundi do kraja deonice.

17.00 - Meč je počeo, na kraju svake četvrtine se informišite o dešavanjima na meču!

16.40 - Bacimo pogled na tabelu pre nego što meč počne...

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.