JOKIĆ PONIŽEN! Srbinu je ovo sinoć bilo jedno od NAJTEŽIH ISKUSTAVA U NBA! (VIDEO)
Nikola Jokić je dao sve od sebe, Foto: AP/David Zalubowski

nba liga

JOKIĆ PONIŽEN! Srbinu je ovo sinoć bilo jedno od NAJTEŽIH ISKUSTAVA U NBA! (VIDEO)

Golden Stejt je odbranio prvo mesto

Objavljeno: 07:44h

Nikola Jokić i Denver Nagetsi izgubili su možda i odlučujući meč u borbi za prvo mesto u Zapadnoj konferenciji NBA lige: Golden Stejt Voriorsi su ih sinoć "razvalili" sa 122:105.

Utakmica koja je trebalo da bude pravi derbi i borba za prvo mesto pretvorila se od sredine druge četvrtine u "čupanje ušiju" od strane Kleja Tompsona i družine.

Golden Stejt je dominirao u 1. četvrtini, koju je dobio sa 10 razlike, Denver je uspeo da priđe na minus 2 u drugoj, ali onda su se Voriorsi odlepili na +20 i to su zadržali do kraja utakmice.

Jokić je bio još i najbolji u svom timu, i sa 16 poena, 6 skokova, 4 asistencije, 4 ukradene lopte i 1 blokadom za 29 minuta (šut 5-10, 1-1 za 3 poena i 5-8 sa penala) pokušavao je da se suprotstavi moćnim Voriorsima.

Na žalost navijača Nagetsa, jedini koji su se potrudili da mu pomognu su bili Malik Bizli i Monte Moris, koji su ubacili po 17 poena.

Nagetse je na ovoj utakmici potpuno razbio Klej Tompson, koji je trojke šutirao neverovatnih 9-11 i na kraju je imao čak 39 poena. Odličan je bio i Kevin Durent sa 26, dok je Stef Kari "odmarao" sa 17 poena.

Evo i partije Nikole Jokića:

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.