LENDEJL O SLOBODNIM BACANJIMA KOJA SU PARTIZANU DONELA TROFEJ RADIVOJA KORAĆA: Izvinite što psujem, ali...
Filip Čović i Džok Lendejl, Foto: Starsport©

pamtiće dugo te trenutke

LENDEJL O SLOBODNIM BACANJIMA KOJA SU PARTIZANU DONELA TROFEJ RADIVOJA KORAĆA: Izvinite što psujem, ali...

Heroj Partizana o velikoj pobedi nad Crvenom zvezdom u Kupu Radivoja Koraća

Objavljeno:

Vrlo brzo mu je trebalo da uđe u srca navijača Partizana, ali posle pogođenih slobodnih bacanja u finalu Kupa Radivoja Koraća, Džok Lendejl je dobio poseban status kod navijača.

Drama, filmski završetak i pobeda koju će se dugo pamtiti. Džok Lendejl je bio najsmireniji kada je bilo najpotrebnije, a ovako se 22-godišnji centar seća trilera u Nišu.

– Us..o sam se! Izvinite, što psujem, ali tako je bilo. Bio sam mnogo nervozan. Znao sam koliko je to važno, toliko sam hteo da pogodim. Sećam se da sam govorio Aleksu i Bandži da sam prilično je..no nervozan. Onda me je trener povukao ka sebi, rekao mi da pogodim jedno i poljubio me u čelo. U tom trenutku su stvarno sve misli izletele kroz prozor. Čak nisam ni shvatio da nam je potrebno samo jedno slobodno bacanje. Svi su mi vikali: “Pogodi samo prvo”! ali mi je u glavi bilo samo da pogodim. Mogao sam danima da šutiram. Kažem vam, u tim ključnim trenucima ne razmišljam previše, što je dobro u najvećem broju slučajeva, ali je tada bilo opasno - rekao je Australijanac za Sportski žurnal.

Lendejl se nada da bi Partizan mogao do titule u ABA ligi i Evolige sledeće sezone.

Učinićemo sve da osvojimo ABA ligu i dođemo do Evrolige. Iskreno verujem da imamo lepe šanse i svi isto tako misle. Imali smo izuzetnu sedmicu treninga. Deluje mi da smo mnogo napredovali i želimo da dođemo do titule. Evroliga bi bila logičan sledeći korak - zaključio je centar Partizana.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.