TOMIĆ PRED ZADAR: Ponovo imamo na raspolaganju ceo sastav!
Milan Tomić, Foto: Starsport©

LEPE VESTI ZA DELIJE

TOMIĆ PRED ZADAR: Ponovo imamo na raspolaganju ceo sastav!

Svoja očekivanja od ovog meča izneo je i Dejan Davidovac

Objavljeno:

Košarkaši Crvene zvezde otputovali su za Zadar gde će u subotu od 17 časova odigrati meč 21. kola ABA lige.

Trener Milan Tomić konačno može da bude zadovoljan kadrovskom situacijom s obzirom da će na raspolaganju imati sve igrače.

- Posle dužeg vremena ponovo imamo na raspolaganju kompletan sastav jer se Ognjen Dobrić vratio u trenažni proces. Iako nemamo rezultatski imperativ, idemo u Zadar sa ambicijom da odigramo dobru utakmicu. Utakmica koju smo odigrali u prethodnom kolu pokazala je da nas nikakve kalkulacije ne interesuju, pristupamo svakoj utakmici kao da je od rezultatskog značaja i tako će biti i u Zadru. Znamo da nas očekuje teška utakmica, u dobro poznatom ambijentu protiv dobre ekipe koja je pokazala veliki kvalitet protiv Budućnosti u Podgorici bez obzira na skraćeni roster - izjavio je Tomić.

Dejan Davidovac protiv Lesora u Evrokupu
Dejan Davidovac protiv Lesora u Evrokupu foto: Starsport©

Svoja očekivanja od ovog meča izneo je i Dejan Davidovac.

- Utakmica u Zadru biće prava prilika za nas da uhvatimo ritam za najvažnije utakmice koje nam predstoje. Naravno, tu mislim na plej-of koji nije daleko. Imamo taj luksuz da ne moramo da razmišljamo o poziciji na tabeli, ali to ne menja činjenicu da ćemo takmičarski pristupiti utakmici u Zadru. Nismo ekipa koja kalkuliše, a to smo već pokazali. Idemo sa željom da odigramo dobru utakmicu i pokušamo da ostvarimo još jednu pobedu - rekao je Davidovac.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.