NEMA VIŠE ONOG NENORMALNOG RASPOREDA DAN ZA DAN: Određeni su tačni termini plej-ofa ABA lige!
ABA liga, Foto: Filip Plavčić

NEMA VIŠE DILEME!

NEMA VIŠE ONOG NENORMALNOG RASPOREDA DAN ZA DAN: Određeni su tačni termini plej-ofa ABA lige!

Ostaje još samo da se odredi ko će na koga...

Objavljeno:

Predsednik ABA lige i predstavnici četiri kluba učesnika plej-ofa Crvene zvezde, Partizana, Budućnosti i Cedevite razgovarali su na sastanku održanom u Beogradu o svim relevantnim košarkaškim temama i odredili termine održavanja završnice regionalnog takmičenja.

Prvi polufinalni mečevi biće odigrani 23. i 25. marta, a drugi 30. i 31. marta. Eventualne majstorice na programu su 6. i 7. aprila. Podsećamo, polufinale se igra na dva, a finale na tri dobijena meča.

Datumi za odigravanje velikog finala ABA lige su 12, 14, 17, 19. i 22. april. "S obzirom da je iza nas veoma uspešan sastanak, sada je sve spremno za odigravanje odlučujućih utakmica u ABA ligi, koji će predstavljati krunu sezone u regionalnom takmičenju", stoji u saopštenju na zvaničnom sajtu ABA lige.

U preostala dva kola ostalo je da se vidi ko će sa koje pozicije u polufinale. Crvena zvezda je sigurno prva i najverovatnije će igrati u polufinalu sa Partizanom. U ovom trenutku Budućnost je na drugom mestu sa 14 pobda, a Cedevita na treća sa istim učinkom.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.