ACO PETROVIĆ OPLEO PO DINU RAĐI ZBOG NEUSPEHA! Usledio je britak odgovor: Nije lako biti samo brat velikog Dražena!
Dino Rađa, Foto: Beta/Lana Slivar Dominić

JAKE REČI

ACO PETROVIĆ OPLEO PO DINU RAĐI ZBOG NEUSPEHA! Usledio je britak odgovor: Nije lako biti samo brat velikog Dražena!

Puca na sve strane u hrvatskoj košarkaškoj javnosti...

Objavljeno: 14:28h

Predsednik KS Hrvatske Dino Rađa žestoko je odgovorio Aleksandru Petroviću na prethodnu izjavu o neuspehu reprezentacije Hrvatske koja nije uspela da se plasira na Svetsko prvenstvo u Kini, pošto je doživljen fijasko u kvalifikacijama.

Nekadašnji selektor Hrvatske Petrović oštro je kritikovao Košarkaški savez u izjavi za Sportklub.

- Sportski savez ne postoji. Postoji samo predsednik Stručnog saveza koji gotovo autonomno donosi donosi sve odluke. Radi se o Dinu Rađi. On mi je svojevremeno rekao: 'Ok, ti si taj' - rekao je Aco i dodao:

Aco Petrović
Aco Petrović foto: Dado Đilas

- Postavio je Skelina, a posle dva početna poraza brzo ga je maknuo pa instalirao Anzulovića. Nakon što Anzulović podnese izveštaj, odnosno nakon što se vidi hoće li Cedevita igrati Evroligu ili ne, Anzulović će dobiti otkaz i neko novi, čitajte između redova, će dobiti u ruke reprezentaciju Hrvatske.

Hrvatska je odigrala veoma loše u kvalifikacijama, gubila je mečeve od Holandije, Mađarske i drugih nižerazrednih selekcija i zbog toga ih nećemo gledati u Kini.

Posle prozivke Petrovića, Rađa je brzo odgovorio:

- Nije lako živeti u senci i biti 'samo' brat velikog Dražena Petrovića. Očito Aci treba pažnje pa izlazi s ovakvim izjavama. Ovim putem ga pozdravljam i više od toga nemam potrebe govoriti - kratak je i jasan bio Dino Rađa u izjavi za "tportal.hr".

Na čijoj ste vi strani?

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Tportal/Sportklub)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.