KAKVA TRAGEDIJA ZA JOKIĆA I DENVER U POSLEDNJOJ SEKUNDI: Ovo se retko viđa! (VIDEO)
Nikola Jokić je bio na visini zadatka, Foto: AP/Eric Gay

nba liga

KAKVA TRAGEDIJA ZA JOKIĆA I DENVER U POSLEDNJOJ SEKUNDI: Ovo se retko viđa! (VIDEO)

Nagetsima je ovo bio 13. uzastopni poraz u San Antoniju

Objavljeno:

Nikola Jokić i ostali igrači Denvera su umorni, i to im se baš vidi, kako se sezona približava kraju. Sinoć je to iskoristio San Antonio i u neverovatnom meču pobedio Nagetse sa 104:103.

Sparsi su "natukli" Denver u prvih jedno 40 minuta utakmice, u poslednjoj četvrtini su imali 21 razlike, i činilo se da je sve gotovo, ali onda je proradio inat Nagetsa, i na kraju su imali šut za pobedu. Ali Haris je promašio.

Ovo je bio 13. uzastopni poraz Nagetsa u San Antoniju, i Alamo je ostao jedna od retkih tvrđava u NBA koju Jokić i drugovi nisu osvojili.

Nikola je odigrao odlično: za 38 minuta šutirao je 10-14 (2-2 za tri poena) i zabeležio 22 poena, 10 skokova i 6 asistencija.

Najefikasniji u timu Denvera bio je Džamal Marej sa 25 poena, a kod Sparsa dominirali su DeMar DeRozan sa 24 i LaMarkus Oldridž sa 22 poena.

Denver je, kao što rekosmo, uspeo da poništi prednost Sparsa od 22 poena, i u poslednja 2 i po minuta utakmice San Antonio nije postigao poene, ali u poslednjih 16 sekundi Nagetsi su uspeli da promaše tri šuta i da izgube jednu loptu.

- Vratili smo se, ali bilo je previše toga da se nadoknadi - rekao je Džamal Marej posle utakmice.

On je promašio trojku na 16 sekundi pre kraja, a zatim dvojku na 11 sekundi pre kraja, da bi onda Oldridž oteo loptu Nikoli Jokiću.

Rudi Gej je fauliran, ali je promašio oba slobodna bacanja, pa je Geri Haris imao čist šut za pobedu preko Patija Milsa i promašio, baš zamalo.

- Ovo je dobro za nas. Ma koliko mrzeli što smo izgubili tri utakmice zaredom, ovakav poraz, ako želimo da naučimo nešto iz njega, može da bude pozitivan. Hajde sada da vidimo šta imamo u sebi - mudro je zborio trener Denvera Majk Meloun.

Evo partije Nikole Jokića:

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.