RENFRO NIJE POGINUO, NEMAM POJMA ŠTA MU JE: Trinkijeri kao i uvek pravio šou na konferenciji posle meča!
Andrea Trinkijeri, trener Partizana, Foto: Starsport©

aba liga

RENFRO NIJE POGINUO, NEMAM POJMA ŠTA MU JE: Trinkijeri kao i uvek pravio šou na konferenciji posle meča!

Bilo je nekoliko propusta u finišu meča, koji je mogao da ode na bilo koju stranu, ali trener nije želeo da izdvaja nijedan poseban trenutak...

Objavljeno:

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri našao je niz dobrih stvari u igri crno-belih, koji su u 20. kolu regionalne ABA lige izgubili od Crvene zvezde (70:68), posle veoma uzbudljive i neizvesne završnice.

- Čestitam Zvezdi. Mi smo loše igrali, imali smo mnogo igrača u kontra ritmu, ali je ekipa to nekako sakrila. Igrali smo do kraja bez dobre igre, to je dobra stvar, a na kraju su nam falili jedna odbrana i jedan napad. Jedini igrač koji nam je smetao bio je Odžo, za koga nismo našli rešenje, ali inače ekipa je bila solidna. Nismo pogodili otvorene šuteve i na kraju smo imali šansu da dobijemo, ali je nešto falilo, uvek nešto fali - rekao je Trinkijeri.

Andrea Trinkijeri
Andrea Trinkijeri foto: Starsport©

Partizan je imao šut za pobedu.

- Zvezda ima vrhunsku ekipu, mnogo kvaliteta. Mi smo greške napravili kada nije trebalo, Regland pet poena u poslednjem minutu, razbio nas je. Ali, bili smo ekipa sve vreme, loše smo igrali, ali smo ostali u meču glavom i telom - rekao je Trinkijeri.

Bilo je nekoliko propusta u finišu meča, koji je mogao da ode na bilo koju stranu, ali trener nije želeo da izdvaja nijedan poseban trenutak.

- Vaš posao je da nađete jednu akciju, ali nije tako. Mi smo pogrešili tri zaredom u odbrani, a jedna je bila dovoljna da bude drugačiji rezultat. Zvezda je počela sa namerom da nas razvali, a nije nas razvalila. Mnogo važnih igrača je bilo u kontraritmu i uvek sam tražio nešto drugo. Moramo u tome biti bolji - rekao je Trinkijeri.

Andrea Trinkijeri i Marinković
Andrea Trinkijeri i Marinković foto: Starsport©

Novinari su pitali trenera da li se možda zna šta je sa Renfrom, koji je izašao zbog povrede, a trener je odgovorio u svom stilu:

- Nemam pojma. Nije poginuo

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.