JOKIĆ IMA PROBLEM, DENVER ZATO ISPAŠTA: Nagetsi ispustili +19, trener posle meča bio jako ljut na Srbina!
Nikola Jokić je ponovo rano uleteo u problem sa faulovima, Foto: AP

NBA

JOKIĆ IMA PROBLEM, DENVER ZATO ISPAŠTA: Nagetsi ispustili +19, trener posle meča bio jako ljut na Srbina!

U Koloradu je upisan drugi uzastopni poraz

Objavljeno: 09:36h

Nikola Jokić ima problem što je Denver drugi put zastopno poražen na svom terenu.

Ovog puta su im meru uzeli Pelikansi 120:112, a jedan od uzroka poraza jeste što je srpski košarkaš ponovo upao rano u problem sa faulovima, baš kao i na prethodnom meču protiv Jute.

Vrlo brzo je Somborac dobio 3 lične greške i morao na klupu pa je u prvom poluvremenu igrao manje od 7 minuta, a ukupno ih je proveo 22 na parketu.

Ipak i tu je bilo dovoljno da bude najbolji igrač svoje ekipe sa 20 poena, 9 skokova i 7 asistencija.

Nagetsi su ispustili čak 19 poena prednosti i na kraju zasluženo su poraženi.

Džru Holidej sa 29 i Džulijus Rendl sa 28 poena su iskoristili Jokićevo odsustvo sa parketa i doneli preokret i pobedu Nju Orleansu.

Posle meča je trener Majk Meloun bio jako ljut zbog toga što je Džoker ponovo upao u problem sa faulovima.

- Da, uvek je lepo kad svog najboljeg igrača možete da držite u igri više od 21 minuta - ironičan je bio Meloun posle meča, pa je dodao:

- Drugi meč zaredom ulazi u problem sa ličnim greškama, moramo da izbegavamo takve stvari jer nam Nikola na klupi ne pomaže mnogo.

Denveru sada sledi serija od tri teška gostovanja protiv San Antonija, Lejkersa i Golden Stejta.

Igor Kokoškov je produbio krizu Lejkersa kojima tek ne ide od kada se Lebron Džejms ubacio u "plej-of mod" posle Ol star vikenda.

Najslabiji tim lige, Finiks, pobedio je Lejkerse 118:109, bez obzira na vrhunsku igru "Kralja" koji je postigao 27 poena uz čak 16 asistencija, ali to nije bilo dovoljno.

Njega je čuvao prvi pik sa ovogodišnjeg drafta DiAndre Ejton što je bilo svojevrsno taktično iznenađenje srpskog trenera, a uz to je mladi centar postigao 26 poena.

Trijumfu Sansa su doprineli i Buker sa 26 poena i Džekson sa 16, dok su se kod Lejkersa još istakli Ingram sa 25 i Megi sa 21 poenom.

NBA, rezultati:

Indijana - Orlando 112:117 Majami - Bruklin 117:88 Dalas - Memfis 81:111 Filadelfija - Golden Stejt 117:120 San Antonio - Oklahoma 116:102 Denver - Nju Orleans 112:102 Finiks - Lejkers 118:109 Juta - Milvoki 115:111

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.