TOMIĆ PRED DERBI: S Partizanom kao da ništa nismo osigurali! Rivers se uklopio u timsku hemiju!
Milan Tomić najavljuje da će Zvezde igrati u derbiju kao da ništa nije obezbedila, Foto: Starsport©

Najava okršaja večitih

TOMIĆ PRED DERBI: S Partizanom kao da ništa nismo osigurali! Rivers se uklopio u timsku hemiju!

Trener crveno-beli očekuje od svojih igrača borbenost, koncentrisanost i požrtvovanost

Objavljeno:

Trener Crvene zvezde Milan Tomić rekao je da njegova ekipa u predstojeći derbi s Partizanom ulazi bez kalkulacija i da će igrati kao da nije obezbedila prvo mesto na tabeli pred plej-of ABA lige. - Derbi je kao što sam uvek govorio specifična utakmica, utakmica o kojoj se priča danima pre nego što počne. Mi znamo koji je naš cilj u ovom meču, znamo koliko je ova utakmica važna i za naše navijače i za nas - rekao je Tomić. Košarkaši Zvezde u nedelju dočekuju ekipu Partizana u utakmici 20. kola ABA lige.

Milan Tomić očekuje energiju sa tribina
Milan Tomić očekuje energiju sa tribinafoto: Starsport©

Pred ovaj meč, Zvezda zauzima prvo mesto na tabeli sa skorom 18/1 i obezbeđenim prvim mestom pred plej-of, dok je Partizan četvrti sa skorom 13/6. Predstojeći derbi mogao bi mnogo toga da reši kada je u pitanju konačan plasman pred plej-of, odnosno parovi u polufinalu. - Kod nas nema kalkulacija, ni 0,0000 posto. Prvi smo na tabeli, obezbedili smo prednost domaćeg terena pred plej-of, za to smo se borili od oktobra, ali ćemo se boriti na ovoj utakmici kao da ništa nismo osigurali ili obezbedili - rekao je Tomić.

Milan Tomić kaže da se Rivers uklopio u tim
Milan Tomić kaže da se Rivers uklopio u timfoto: Starsport©

Trener Zvezde je istakao da njegova ekipa mora da odigra "borbeno, čvrsto, ali sa puno pameti, u oba pravca". - Imaćemo halu u kojoj će biti naši navijači i želimo da iskoristimo tu ogromnu energiju sa tribina, ali moramo da je iskoristimo pametno i da budemo koncentrisani na stvari koje smo se dogovorili pre utakmice - rekao je Tomić. On je naveo i da je crveno-belima prijala pauza, kao i da će biti kompletni. - Tu je i Rivers koji se dobro uklopio u hemiju ekipe. Na dobrom smo putu da spremni dočekamo nedeljni derbi meč - rekao je trener crveno-belih. Utakmica se igra sutra od 18.00 u dvorani "Aleksandar Nikolić".

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.