Grobarima zabranjen ulaz na Večiti derbi!
Navijača Partizana neće biti u dvorani "Aleksandar Nikolić", Foto: Starsport©

Niko neće biti pušten unutra

Grobarima zabranjen ulaz na Večiti derbi!

Neće biti karata u slobodnoj prodaji, a tribina namenjena za gostujuće navijače biće ispunjena navijačima crveno-belih

Objavljeno:

Dva Večita derbija nas očekuju ovog vikenda, jer se pored fudbalskog na stadionu "Rajko Mitić" koji se igra u subotu od 18h, igra i košarkaški u nedelju od takođe 18 časova.

A karata za duel Crvene zvezde i Partizana u ABA ligi neće biti u slobodnoj prodaji.

- KK Crvena zvezda obaveštava javnost, da kao I do sada, za derbi, KARATA U SLOBODNOJ PRODAJI NEĆE BITI. Takođe, službena lica KK Partizan NIS dobiće 12 karata na bazi reciprociteta (KK Crvena zvezda mts dobio je 12 karata za meč koji je odigran u novembru 2018.godine kada je domaćin bio Partizan) - stoji u saopštenju na sajtu Zvezde.

Neće biti gostujućih navijača na Večitom derbiju u Pioniru
Neće biti gostujućih navijača na Večitom derbiju u Pionirufoto: Printscreen/Arena Sport

Takođe se navodi da, posle sastanka sa predstavnicima MUP-a, Žandarmerije i obezbeđenja, nikome od navijača KK Partizan NIS koji budu došli organizovano, ili samoinicijativno u dvoranu - neće biti dozvoljen ulazak u halu.

- Sektori tribina koji su ranije bili predviđeni za gostujuće navijače u ovakvim slučajevima, biće popunjeni navijačima Crvene zvezde jer je interesovanje navijači crveno-belih za ovu utakmicu, veliko. KK Crvena zvezda mts još jednom poziva sve svoje navijače da u nedelju ispune dvoranu do poslednjeg mesta, pomognu ekipi da u sjajnom sportskom ambijentu, dođe do nove pobede kojom bi potvrdila prvo mesto pred plej of regionalnog takmičenja, i uhvatila dobar ritam pred start doigravanja u ovom takmičenju - navodi se na sajtu Zvezde.

Kapije dvorane biće otvorene tri sata pre početka utakmice, a Crvena zvezda apeluje na sve koji budu dolazili u dvoranu, da se ka njoj upute znatno ranije, zbog detaljnih kontrola koje će biti sprovedene na svim ulazima.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.