SVEMIRSKA PARTIJA BOGDANA I TRAGIČAN PAD KRALJEVA: Srbin zamalo HEROJ, falilo je TAKO MALO... (VIDEO)
Bogdan Bogdanović je odigrao monstruozno protiv Milvokija, Foto: AP

nba liga

SVEMIRSKA PARTIJA BOGDANA I TRAGIČAN PAD KRALJEVA: Srbin zamalo HEROJ, falilo je TAKO MALO... (VIDEO)

Bogdan je nekoliko puta digao publiku na noge

Objavljeno: 10:18h

Bogdan Bogdanović odigrao je jednu od najboljih partija u NBA karijeri, bio je odličan kad je bilo najpotrebnije, a doza nesreće koštala je Sakramento poraza protiv najboljeg tima u NBA ligi, Milvokija, posle produžetka, sa 141:140.

Bogdan je za 43 minuta na terenu šutirao 10-22 iz igre (5-8 za tri poena) i 3-4 sa linije slobodnih bacanja, a utakmicu je završio sa odličnih 28 poena, 8 skokova i osam asistencija, kao i dve ukradene lopte.

Bogi je bio najbolji u produžetku, kad je postigao čak 10 poena.

Srbin je bio čovek odluke kad se Sakramento borio za produžetke, a svi navijači u hali ustali su na noge kad je pogodio trojku za 134:133.

Potez utakmice takođe je delo Bogdana: isfintirao je Janisa Adetokumba i pošteno ga izblamirao, da bi zatim postigao koš za 124:124. Nemanja Bjelica nije ulazio u igru.

Jokićev Denver je u seriji od pet pobeda i bori se za 1. mesto na Zapadu. U noći između četvrtka i petka (04.30) čeka Jutu, a pobeda sa više od 6,5 poena razlike nosi kvotu 1,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za NBA ligu.

Pored Bogdana, odlični su bili Badi Hild sa 32 poena, Foks sa 17 i Džajls sa 18. U timu Milvokija odličan je bio Bledzo sa 26, Nikola Mirotić i Midlton ubacili su po 21, a Janis je stao na 17 poena i 7 skokova.

Evo Bogdanove partije:

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.