SALE ĐORĐEVIĆ JAVLJA DOBRE VESTI O BOBIJU: Ali u Filadelfiji ćute kao zaliveni i zbog toga strepimo jako!
Boban Marjanović izlazi sa terena uz pomoć saigrača, Foto: AP

Čeka se magnetna rezonanca

SALE ĐORĐEVIĆ JAVLJA DOBRE VESTI O BOBIJU: Ali u Filadelfiji ćute kao zaliveni i zbog toga strepimo jako!

Srpski centar je definitivno povredio koleno, ali je pitanje koliko oštećenje su pretrpeli ligamenti i ostali delovi tela

Objavljeno: 12:32h

Strepi Srbija zbog Bobana Marjanovića! Srpski centar je doživeo naizgled jezivu povredu na utakmici protiv Nju Orleansa zbog koje su ga saigrači izveli sa parketa.

Centru Filadelfije se protivnički igrač bacio u noge u borbi za jednu loptu i tom prilikom mu izvrnuo koleno posle čega je Bobi ostao da leži u bolovima na parketu, previjajući se od bolova, da bi tek uz pomoć saigrača otišao u svlačionicu.

Nimalo na dobro nije slutilo ono što su gledaoci i navijači mogli da vide u tim trenucima, a strepnje je dodatno pojačala izjava trenera Siksersa, Breta Brauna, koji je rekao da je jako zabrinut za Srbina.

Ipak, sa druge strane selektor Srbije, Aleksandar Đorđević je poručio za "Blic" da se odmah posle meča čuo sa Marjanovićem i da mu je on rekao da prema prvim procenama koleno nije strašno stradalo.

Kako je rekao srpski selektor, stručnjaci su rekli da ligamenti nisu povređeni, ali da ga svakako čeka nekoliko nedelja pauze.

Aleksandar Saša Đorđević je razgovarao sa srpskim centrom
Aleksandar Saša Đorđević je razgovarao sa srpskim centromfoto: AP

Sa druge strane, iz Filadelfije najnovije zvanične vesti koje stižu, navode da su Marjanovića saigrači uneli u klupski autobus, ali da je medicinsko osobllje kluba za sada povredu kvalifikovalo samo kao "povreda desnog kolena".

Definitivno će se više znati kada srpski reprezentativac bude bio podvrgnut pregledima magnetnom rezonancom da bi se proverilo u kakvom su stanju koleno i ligamenti.

Pregled je zakazan za utorak ujutru.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.