ZVEZDINA DECA RAZBILA CEDEVITU ZA FINALE: Pred očima Milana Tomića pukla stotka!
Juniori KK Crvena zvezda, Foto: KK Crvena zvezda

JUNIORSKA EVROLIGA

ZVEZDINA DECA RAZBILA CEDEVITU ZA FINALE: Pred očima Milana Tomića pukla stotka!

Trijumfom nad Zagrebčanima samo je potvrđeno mesto crveno-belih u meču za trofej pošto su u petak uveče imali dve pobede

Objavljeno: 21:03h

Juniori Crvene zvezde plasirali su se u finale turnira Evrolige "Marko Ivković" pošto su u poslednjem meču grupe A savladali Cedevitu sa 102:59.

Trijumfom nad Zagrebčanima samo je potvrđeno mesto crveno-belih u meču za trofej pošto su u petak uveče imali dve pobede.

Najefikasniji na utakmici bio je kapiten Lazar Vasić sa 15 poena, Bojan Tomašević je ubacio 14, dok je Nemanja Popović dominirao sa 10 poena, 11 skokova i pet asistencija. Kod gostiju Daniel Pavičić imao je 14 poena.

Od početka su mladi Zvezdini košarkaši krenuli ozbiljno u duel i poveli sa 11:4 i 16:6, a na poluvremenu je bilo 52:25. Do kraja su crveno-beli klinci samo uvećavali prednost do konačnih 102:59. Utakmicu juniora je pratio stručni štab seniorskog tima na čelu sa Milanom Tomićem i Milenkom Topićem.

Ovo je deveta godina zaredom da su se juniori Crvene zvezde plasirali u finale juniorskog turnira Evrolige. U meču za trofej igraće protiv boljeg iz duela Sparsa i Mege koji se takmiče u grupi B.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.