JOŠ UŽASNIH VESTI POSLE PORAZA OD ESTONIJE: Izrael pobedio Nemačku, sve se rešava u nedelju u Pioniru!
Košarkaška reprezentacija Srbije, Foto: Starsport©

OČEKUJE NAS LUDILO

JOŠ UŽASNIH VESTI POSLE PORAZA OD ESTONIJE: Izrael pobedio Nemačku, sve se rešava u nedelju u Pioniru!

Nemci nisu uspeli da nam pomognu

Objavljeno: 20:23h

Srbija je poražena od Estonije, a onda je cela naša nacija željno iščekivala duel Izraela i Nemačke, gde bi poraz Izraelaca, pod uslovom da i Grci dobiju Gruziju (na poluvremenu se čini da će tako i biti), značio plasman Orlova na Mundobasket nezavisno od rezultata nedeljnog duela sa Gajem Pninijem i drugarima u Hali Pionir.

Iako smo se nadali pozitivnom ishodu, tj. pobedi Nemaca, do toga nije došlo, jer je Izrael slavio sa 81:77 i na taj način najavio pravu ludnicu u nedelju od 16 časova u glavnom gradu Srbije.

Košarkaši Nemačke kada su pobedili Srbiju
Košarkaši Nemačke kada su pobedili Srbiju foto: Starsport©

Tokom celog meča u Izraelu gledali smo rezultatsku klackalicu, ali se u poslednjoj deonici ekipa sa Bliskog istoka odlepila na +8, minut i po pred kraj, kada je svima bilo jasno da povratka za "Švabe" više nema. Primakli su se i na -2 na 15 sekundi pre kraja, ali je domaći sastav zadržao prisebnost i slavio.

Najefikasniji u pobedničkom timu bili su Klajn sa 14 (postigao odlučujuća dva slobodna bacanja), te Rafi Menko i Jiftah Ziv sa po deset poena.

U poraženom timu, Pol Cipser je dao 15 poena, dok su Nils Gifi i Andreas Obst postigli po jedan više (16).

Dakle, svi koji mogu, u Pionir u nedelju, kako bismo podržali naše momke u borbi za plasman u Kinu, koji nikada teže nije morao da bude izvojevan.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.