OVAKO JE SRBIJA IZGUBILA OD ESTONIJE: Primili smo trojku, pa promašili bacanje za produžetak i zakomplikovali život
Trenutak kada igrač Estonije postiže trojku za pobedu, Foto: Printscreen/Twitter/@MiguelLois

Pogledajte dramu

OVAKO JE SRBIJA IZGUBILA OD ESTONIJE: Primili smo trojku, pa promašili bacanje za produžetak i zakomplikovali život

Neverovatno je šta nam se dogodilo u poslednjih 5 minuta utakmice

Objavljeno: 20:25h

Srbija još nije obezbedila vizu za Mundobasket pošto je ispustila dobijeni meč protiv Estonije u Talinu i doživela poraz.

Srpski košarkaši su ispustili prednost u završnici utakmice i onda kroz pravu dramu ne samo da su ostali bez pobede, nego i bez produžetka za koji su imali šansu.

Najpre smo na 10 sekundi pre kraja primili trojku kojom su Estonci otišli na +3, a potom posle tajmauta smo loše izveli akciju, međutim, Jelovac je uhvatio loptu brzo izašao na liniju za tri poena i onda izborio faul pri šutu.

Tako smo dobili priliku da sa penala na 3 sekunde do kraj izjednačimo i verovatno izborimo dodatnih pet minuta šanse za pobedu koja bi nas odvela na Svetsko prvenstvo u Kini.

Međutim, posle ubačena prva dva bacanja, Jelovac je promašio treće, a iako smo uhvatili loptu u skoku jedan naš igrač nije uspeo ni da je dobaci do koša, pa je vreme isteklo i Estonija je slavila 71:70.

Našoj reprezentaciji je sada potrebna pobeda nad Izraelom u poslednjem kolu u Beogradu ili možda čak i neće biti potrebna, ako se poklope ostali rezultati u grupi o čemu možete više pročitati OVDE.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.