BRUTALNA KAZNA ZA ZVEZDU ZBOG ODBIJANJA MEDALJA: Savez sankcionisao Večite zbog incidenata u finalu Kupa!
Detalj sa meča finala Kupa Koraća, Foto: Espreso.co.rs

sankcije

BRUTALNA KAZNA ZA ZVEZDU ZBOG ODBIJANJA MEDALJA: Savez sankcionisao Večite zbog incidenata u finalu Kupa!

Trener Partizana Andrea Trinkijeri sankcionisan je sa 6.000 dinara zbog tehničke greške u meču sa FMP

Objavljeno: 10:49h

Kup Radivoja Koraća, naročito finalni derbi, koštaće večite rivale miliona.

Mnogo gore je prošla Crvena zvezda, koja je kažnjena sa ukupno 912.000 dinara, dok će Partizan u kasu KSS uplatiti "samo" 174.000.

Najveći deo kazne crveno-belih otpada na sankcionisanje napuštanja ceremonije proglašenja pobednika turnira u Nišu (600.000 dinara), a značajan doprinos dale su i izjave predsednika kluba Nebojše Čovića posle finalne utakmice. Zbog nesportskog javnog kritikovanja odluka sudija i košarkaških organa, Zvezda je kažnjena sa 240.000 dinara.

Majk Cirbes i Džok Lendejl u duelu
Majk Cirbes i Džok Lendejl u duelu foto: Starsport©

Crveno-beli su dva puta sankcionisani iznosom od 36.000 dinara, zbog toga što su njihovi navijači ubacivali tokom finala tvrde predmete na teren "Čaira" i zbog nedolaska trenera i igrača na konferenciju za medije posle finalnog meča.

Srbija s Milošem Teodosićem od 18.00 u Talinu može da obezbedi vizu za Svetsko prvenstvo. Pojačani jednim od najboljih plejmejkera Evrope Orlovi su apsolutni favoriti, a kvota da će slaviti sa više od 22,5 poena razlike je 1,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Estonija - Srbija.

U strukturi Partizanove kazne izdvaja se iznos od 96.000 dinara zbog paljenja baklji i bacanja tvrdih predmeta na teren u meču sa Crvenom zvezdom. Nedolično ponašanje navijača i vređanje tokom utakmice polufinala protiv FMP, koštaće crno-bele 36.000 dinara, koliko i isti prestup njihovih navijača tokom finalnog duela sa Zvezdom. Trener Partizana Andrea Trinkijeri sankcionisan je sa 6.000 dinara zbog tehničke greške u meču sa FMP.

Navijači Partizana su ponovo bakljama štetili svom timu
Navijači Partizana su ponovo bakljama štetili svom timu foto: Starsport©

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.