Najurio ga Vučić ili Grobari? Zašto je zapravo otišao Miroslav Berić?

o ovom svi pričaju

Najurio ga Vučić ili Grobari? Zašto je zapravo otišao Miroslav Berić?

Vest da je potpredednik Partizana podneo ostavku došla je u najnelogičnijem mogućem trenutku
Objavljeno:

U sredu uveče kao bomba odjeknula je vest da je Miroslav Berić podneo ostavku na mesto potpredsednika košarkaškog kluba Partizan. Iako se još uvek niko ne oglašava iz tabora kluba iz Humske, dobro obavešteni izvori najavljuju da se ovaj događaj odigrao. Odlazak legende kluba šokirao je mnoge, naročito u ovakvom trenutku, kad je klub izašao iz rezultatske krize. Takođe, Berić je tokom Kupa Radivoja Koraća pred utakmicu s Crvenom zvezdom davao optimistične izjave.

Beta/Branislav Božić
Novi nemiri u Partizanu: Miroslav Berić podnosi ostavku! - Sad je daleko bolja situacija, ali još nismo izašli iz krize. Treba još mnogo toga da se uradi. Preko nam je potrebna finansijska pomoć sa svih strana, kako bi se Partizan vratio na stare staze uspeha. Bilo je ozbiljno u septembru, mnogi to ne žele da prihvate, ima i zlih komentara. Partizan je bio na lestvici da ode i na drugu stranu. Ali, borimo se, radimo, čarobnjaci nismo. Dug ne može da nestane preko noći. Činimo sve da Partizanu bude bolje. Mislim da se to i vidi, vide oni koji treba da vide - rekao je potpredsednik Partizana.
Nešto više od mesec dana pre toga, Berić je na promociji Aleksandra Džikića sa osmehom na licu otkrio da je klub dobio značajnog sponzora pošto je dogovorena saradnja s Telekomom - Dešavaju se lepe stvari. Imamo još jednog sponzora. Brojka je poslovna tajna, ali smo jako zadovoljni. Imamo još jednog sponzora u planu, ali o tome ne mogu više da govorim u ovom momentu - rekao je Berić.
Fonet/Božidar Petrović
Sve ovo navodi da je Partizan od početka 2016. na pravom putu i da ne postoji logično objašnjenje za odlazak Berića, osim političkih pritisaka nakon utakmice s Cedevitom, kad je premijer Srbije Aleksandar Vučić bio meta pogrdnog skandiranja navijača Partizana. Vučić je samo dan nakon te utakmice je izjavio sledeće: Vučić: Partizan je dobio više para od Zvezde! - Ja sam besan na rukovodstvo Partizana u košarci, što neće da kaže svojim navijačima. Ja se sada obraćam direktno navijačima Partizana: više je pomogla država i Aleksandar Vučić košarkaškom klubu Partizan nego košarkaškom klubu Crvena zvezda. I pitajte za to Danilovića i pitajte za to Berića. A neki bi trebalo da se stide. Ne Danilović, koji je pošteno govorio, ali uvek bi ga ućutkali nekako, da se ne čuje to što je rekao. Što ovi drugi ne izađu i ne kažu koliko je država pomogla, koliko je na različite načine Aleksandar Vučić pomogao? Hoćete da vam ja kažem zašto je to tako? Zato što je lakše da se kaže Vučić je kriv, lakše je da se čuje Vučiću, p****u' nego Uprava, napolje - rekao je Vučić gostujući na RTS.
Aleksandar Vučić
Partizan moli navijače: Nemojte vređati Vučića, on nam pomaže! To se dogodilo u utorak uveče. Sreda donosi nova dešavanja. Košarkaški klub Partizan u sredu ujutru izdaje saopštenje u kome moli svoje navijače da ubuduće ne vređaju Aleksandra Vučića, a ovakav potez kluba iz Humske naišao je na osudu Grobara. Grobari pobesneli na upravu zbog saopštenja da se ne vređa Vučić! (FOTO)
Beta/Branislav Božić
U sredu uveče pojavljuju se informacije da je Berić podneo ostavku, pa se pitamo šta je tačno razlog ovakve odluke potpredsednika kluba iz Humske? Da li to što je Vučić rekao da je ljut na njega? Da li zbog toga što je Vučić rekao da bi neki trebalo da se stide? Da li je bunt Grobara presudio? Ili nešto drugo? Sve će nam biti jasnije ukoliko se ispostavi da je ova odluka tačna i sam Berić kaže šta je razlog njegove ostavke, ali nema sumnje da dešavanja od utorka i srede imaju veze s tim. (M. Raković)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.