ĐORĐEVIĆ NA OKUPLJANJU REPREZENTACIJE: Teo je svestan da su sve oči uprte u njega, ali je navikao na takve stvari!
Aleksandar Saša Đorđević, Foto: Beta / Dragan Gojić

NAPREd, ORLOVI

ĐORĐEVIĆ NA OKUPLJANJU REPREZENTACIJE: Teo je svestan da su sve oči uprte u njega, ali je navikao na takve stvari!

Utakmica između Estonije i Srbije igra se u Talinu u četvrtak, a tri dana kasnije protiv Izraela u dvorani "Aleksandar Nikolić"

Objavljeno:

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević izjavio je da njegov tim hoće da iskoristi prvu "meč loptu" i pobedom u Estoniji izbori plasman na Svetsko prvenstvo u Kini.

Srbiji je neophodna jedan trijumf u preostale dve utakmice, protiv Estonije u Talinu i Izraela u Beogradu.

- Znamo šta treba da uradimo i šta nam je činiti, idemo na pobedu već u Estoniji. Posle toga se spremamo za Izrael. Dugo traju kvalifikacije i na nama je da ih pravim pristupom i ozbiljnošću završimo na pravi način - rekao je Đorđević.

Đorđević priznaje da ga je obradovao poziv kapitena Miloša Teodosića da se vrati u nacionalni tim posle razlaza sa Los Anđeles Klipersima.

- Kapiten je odreagovao i došao. Nema problem povrede, ni ugovor u NBA... Svestan je da su oči uprte u njega, ali je navikao na takve stvari - naveo je.

Đorđević je dodao da se nada da će se za meč protiv Izraela ekipi priključiti iz evroligaši Vasilije Micić i Nikola Milutinov.

- Zdravstveni bilten ne mogu sad da otkrijem. Tu je zdravih 12 momaka u svakom trenutku. Videli smo da je Branko Lazić, koji je imao neki problem, igrao finale Kupa Koraća. Videćemo u kakvom je stanju. Što se ostalih tiče, Kuzmiću nije dao Real da dođe.

Utakmica između Estonije i Srbije igra se u Talinu u četvrtak, a tri dana kasnije protiv Izraela u dvorani "Aleksandar Nikolić".

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.