NOVINARI PITALI NOVICU I ANDREU KOGA BI ŽELELI U FINALU: Zbog Italijanovog odgovora, pali su sa stolica od smeha!
Andrea Trinkijeri, Foto: Starsport©

MEGACAR!!!

NOVINARI PITALI NOVICU I ANDREU KOGA BI ŽELELI U FINALU: Zbog Italijanovog odgovora, pali su sa stolica od smeha!

Stefan Janković je pao na glavu, izašao iz igre i nije se vraćao na parket, ali trener je otkrio da je dobro

Objavljeno:

Trener Partizana Andrea Trinkijeri morao je da bude zadovoljan jer im

- Čestitam FMP-u, tvrda utakmica, teška utakmica, igraju dobru košarku, pametnu košarku. Mi smo igrali dobru odbranu, naša mana je što neki put posle izuzetno dobre odbrane, nemamo strpljenja, ali šta ćeš. Radićemo na tome, ali bolje je imati dobru odbranu, pa grešiti u napadu, nego nemati odbranu - počeo je Trinkijeri.

Stefan Janković je pao na glavu, izašao iz igre i nije se vraćao na parket, ali trener je otkrio da je dobro. - Najvažnija stvar je, išao je na sken i nema potres mozga. Još je u bolnici, nema potres mozga, ali - dobre su vesti - rekao je trener, a mi smo saznali da je polomio zub.

Kapiten Novica Veličković slično je video ovaj meč.

- Očekivali smo tešku utakmicu protiv FMP. Svaki put to bude fizički zahtevan meč, ali smo ga mi kontrolisali 40 minuta. Naravno, uz ovaj meč ide veliki pritisak, a najvažnije je da se odmorimo i spremimo za sutra. Čestitao bih Panterima na fer i korektnoj igri - rekao je kapiten Veličković, a kada su ga upitali koga bi više voleo u finalu, Zvezdu ili Megu, Trinkijeri je uskočio i odgovorio umesto njega:

- Real Madrid - na šta su se svi prisutni nasmejali.

- Ko god da je, sigurno ćemo se spremiti za to. Mi gledamo naš posao, imamo 24 sata da se spremimo i to je to - dodao je Italijan.

U momentu kada je izlazio iz pres sale, novinarima je ponuđen kikiriki, a kada je Andrea to video, samo je kratko prokomentarisao: "Najedite se..."

A, poslušajte i šta su imali da kažu trener FMP Vlada Jovanović i jedan od najboljih igrača Stefan Pot.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.