ORLANDO ZGAZIO HORNETSE: Dejvis se povredio pred Ol star, novi fantastični tripl-dabl Vestbruka, ali džaba!
Entoni Dejvis se povredio pred Ol star, Foto: AP

NBA

ORLANDO ZGAZIO HORNETSE: Dejvis se povredio pred Ol star, novi fantastični tripl-dabl Vestbruka, ali džaba!

Samo tri meča su odigrana noć pred Ol star pauzu

Objavljeno: 09:07h

Odigrane su poslednje tri utakmice pre Ol star pauze u NBA, a noć za nama je obeležio ponovo Rasel Vestbruk iako je njegova Oklahoma poražena.

Plejmejker Tandera je u porazu od Nju Orleansa ostvario 11. tripl-dabl u nizu, ali je propustio da donese preokret u samoj završnici kada je promašio trojku na -5 za Pelikanse.

Vestbruk je meč završio sa 44 poena, 14 skokova i 11 asistencija, Pol Džordž je postigao 28, a Nerlens Noel 22 poena.

Ipak, to nije bilo dovoljno da se savlada Nju Orleans u čijim su se redovima istakli Džru Holidej i Džulijus Rendl sa 32, odnosno, 33 poena.

Entoni Dejvis koji je nedavno uzburkao javnost zahtevom da bude trejdovan, igrao je samo u prvom poluvremenu jer je povredio rame i čitav drugi deo meča je proveo u svlačionici.

Mnogi se pitaju da li je i njegov nastup na Ol staru pod znakom pitanja.

A kad smo već kod Ol star vikenda, očigledno je da u Šarlotu svi uveliko misle samo na to, jer su lako pregaženi na Floridi od Orlanda 127:89.

Na poluvremenu je bilo 35 razlike za Medžike kod kojih se najviše istakao Terens Ros sa 21 poeno, dok je Vučević spustio malo gas i postigao 17 koševa.

Najbolji kod Hornetsa bio je Malik Monk sa 15 poena.

Njujork je posle mesec i deset dana konačno zabeležio pobedu. Savladali su Atlantu u gostima što im je prvi trijumf još od 4. januara.

Odličan je bio nedavno pridošli Denis Smit Džunior sa 19 poena, dok je u redovima domaćih najefikasniji bio Dedmon sa 21 poenom.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.