KOŠARKAŠKI SPEKTAKL MOŽE DA POČNE: Rasprodate sve karte za Kup Radivoja Koraća!
Detalj sa prošlogodišnjeg finala, Foto: Espreso.co.rs

krk, 2019.

KOŠARKAŠKI SPEKTAKL MOŽE DA POČNE: Rasprodate sve karte za Kup Radivoja Koraća!

Prisutnima se obratio i Dušan Projović, potpredsednik KSS za takmičenja

Objavljeno: 20:04h

U četvrtak je u Nišu održana konferencija za medije povodom početka Triglav osiguranje Kupa Radivoj Korać.

Uvodnu reč imao je Uroš Parlić, predsednik RKSIS i predstavnik Organizacionog odbora Triglav osiguranje Kupa Radivoj Korać.

- Peti put zaredom u Nišu se održava ovo najznačajnije takmičenje. I ove godine ćemo imati i Beobasket mini kup u kome učestvuje i ekipa našeg regiona. U ime organizatora sa naše strane smo uradili sve na vreme, hala je opremljena, sve je po planu… Pojedinačne ulaznice svakog dana od 12.00 sati prodaju se na biletarnici „Čaira“, osim za finale, za koje više nema karata, kao ni kompleta. Apelujemo da navijanje bude fer i korektno, sve urađeno da i ove godine, kao prošle, Kup protekne u miru i da zaista uživamo u košarci, rekao je Parlić.

Žućkova levica, pehar Kupa Radivoja Koraća
Žućkova levica, pehar Kupa Radivoja Koraća foto: Kss.rs

Na konferenciji je govorio i Komesar za bezbednost Veljko Bogunović.

- Naš zajednički cilj je da ova manifestacija prođe u najboljem redu. RKSIS i KSS su održali niz sastanaka, organizacionih i operativnih, kao i sastanke sa klubovovima i skrenuli smo im pažnju na fer i sportsko ponašanje. Apelujemo na navijače da sve prođe u najboljem redu. Pratimo situaciju sa prodajom karata, očekujemo punu dvoranu i da sve prođe u najboljem redu, a mi smo, kao organizatori, zajedno sa državnim organima sve preduzeli da tako i bude. Očekujemo lepu sportsku manifestaciju koja će da protekne bez incidenata. Pozivam i medije da daju doprinos tome, da apeluju da navijanje bude fer i korektno.

Prisutnima se obratio i Dušan Projović, potpredsednik KSS za takmičenja.

- Hvala medijima jer su učinili mnogo da ova manifestacija bude ovako često u Nišu, pošto su uvek na pravi način pratili Kup. Zajedno sa Nišlijama oni su najzaslužniji što je želja učesnika, sponzora i navijača bila da Kup opet bude u Nišu. Kao Nišlija, jako sam ponosan što smo ponovo u prilici da pokažemo da naš grad ima sve kapacitete i najbolju publiku, odnosno da sve bude na visokom nivou. Koliko je sve to lepo pokazuje i prepuna „Fan zona“ u pešačkoj zoni u centru. Vlada ogromno interesovanje, tako da bi „Čair“ i da je većeg kapacit bio prepun. Baš zbog toga moramo da budemo svesni da su ovo utakmice sa takmičarskim, često i navijačkim nabojem, pa apelujem na sve da fer i sportski navijaju. Finale uvek nosi visoki rizik, karata za tu utakmicu više nema, tako da niko neće moći da uđe u dvoranu bez ulaznice - objasnio je Projović.

Hala Čair
Hala Čair foto: Espreso.co.rs

Uroš Parlić je ovom priliko istakao da su preduzete najveće bezbednosne mere i aktivnosti da se i ove god Kup održi u potpuno regularnim uslovima i najavio dolazak naših bivših asova, selektora Aleksandra Đorđevića i brojnih igrača koji su proslavili srpsku košarku.

RASPORED TRIGLAV OSIGURANJE KUPA RADIVOJ KORAĆ:

ČETVRTFINALE

Četvrtak 14. februar: 17.00: FMP - Sveti Đorđe 19.30: Partizan NIS - Novi Pazar

Petak 15. februar: 17.00: Mega Bemaks - Borac 19.30: Crvena zvezda MTS - Dinamik VIP Pay

POLUFINALE

Subota 16. februar: 17.00: FMP/Sveti Đorđe - Partizan NIS/Novi Pazar 21.00: Crvena zvezda MTS/Dinamik VIP Pay - Mega Bemaks/Borac

FINALE Nedelja 17. februar u 17.00 sati.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.