SRPSKI JEZIK NA OL-STARU: Jokić o odmoru i zabavi koja sledi!
Nikola Jokić, Foto: Profimedia

nba

SRPSKI JEZIK NA OL-STARU: Jokić o odmoru i zabavi koja sledi!

Znam da je Nikola Vučević tamo, pričamo isti jezik i Bogdanović je tamo i jako mi je drago zbog njih, jer imam svoje sunarodnike tamo

Objavljeno:

Denver je savladao Sakramento sa 120:118, a Nikola Jokić je bio jedan od najzaslužnijih za pobedu Nagetsa.

Jokić je završio utakmicu sa 20 poena, 18 skokova i 11 asistencija (28. put u karijeri bio je dvocifren u 3 kategorije), uz šut iz igre 7-17 (0-2 trojke) i 6-6 sa linije slobodnih bacanja.

- Naš plan je bio da igramo pik end rol i trebalo je da preuzmu i tako bismo igrali dva na jedan i dobro je izašlo po nas. Ne znam zašto ne počinjemo utakmice kako treba, ali u toj trećoj četvrtini ponovo smo bili dobri i vratili smo se - kazao je Jokić.

Srbin je bio veoma raspoložen posle pobede svog tima tako da je iskoristio priliku da se osvrne na predstojeći ol-star meč NBA lige.

- Idem na tu utakmicu da se zabavim i da se malo i odmorim. Znam da je Nikola Vučević tamo, pričamo isti jezik i Bogdanović je tamo i jako mi je drago zbog njih, jer imam svoje sunarodnike tamo - rekao je košarkaš Denvera.

Posle skoro godinu dana u tim se vraća AjzeA Tomas, a Jokić je izrazio veliku sreću povodom povratka svog saigrača na parket.

- Niko od nas ne zna najbolje kroz šta je Ajzea prošao, koliko je bilo bolno, koliko jse mučio jer je želeo da igra. Nije mogao ni da se kreće poslednjih nekoliko meseci. Ceo tim je srećan zbog njega i mnogo nam je pomogao. On je doneo energiju u tim i to je baš moglo da se oseti na terenu - zaključio je Jokić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.