REČI KOJE JE SRBIJA ČEKALA: Sale Đorđević konačno progovorio o Nikoli Jokiću!
Aleksandar Đorđević i Nikola Jokić, Foto: Saša Pavlić Koky

PRED POSLEDNJI KVALIFIKACIONI PROZOR

REČI KOJE JE SRBIJA ČEKALA: Sale Đorđević konačno progovorio o Nikoli Jokiću!

Selektor će se vratiti u Srbiju kako bi gledao Kup Radivoja Koraća

Objavljeno:

Uoči poslednjeg kvalifikacionog prozora za Mundobasket koji se ove godine održava u Kini, Aleksandar Đorđević je otišao u Malagu kako bi sa Draganom Milosavljevićem prodiskutovao o tome da li je spreman da zaigra na dve utakmice koje do kraja očekuju naš nacionalni tim.

Đorđević je za španske medije rekao da ne oseća pritisak iako Srbija još nije obezbedila plasman na SP u Kini.

- Da, pripremamo se za poslednji prozor. Miran sam i vraćam se u Srbiju na finalni turnir Kupa. Pre dve godine sam rekao da je ovaj sistem kvalifikacija komplikovan i da će promeniti hijerarhiju timova koji osvajaju medalje. Nijednom nisam mogao da računam na pun sastav, to je zato što imamo dosta košarkaša u najjačim ligama. Sada smo blizu plasmana - rekao je Đorđević.

A, onda, oglasio se i povodom onoga što zanima celu Srbiju - Nikole Jokića!

- Jokić je jedinstven i on je mešavina Divca i braće Gasol. On oseća košarku, uživa u igri, voli da asistira i da se podredi timu. On je zvezda u NBA ligi, a dolazak na Ol-star meč u Šarlotu je samo potvrda njegovih kvaliteta. Imam samo lepe reči o Nikoli. Posle Olimpijade u Rio de Žaneiru više nije bio uz reprezentaciju, iz raznih razloga. Možda sada, ako se kvalifikujemo za Mundobasket, on ponovo bude deo tima. Siguran sam da bi nam doneo kvalitet. Dončić se impresivno razvija. Vidi se da je prošao Realovu školu i za njega ne postoji granica - zaključio je Aleksandar Đorđević.

Očekujemo Jokarin odgovor! Što pre, to bolje, čisto da ne bismo mnogo lomili glavu pred prvenstvo planete!

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.