DAŠ IM SVE, A ONI POSLE PLJUJU PO SRBIJI I BEOGRADU: Varda nastavio da sasipa paljbu zbog stranaca u našoj košarci!
Ratko Varda, Foto: Filip Plavčić

BIVŠI KOŠARKAŠ DIREKTAN

DAŠ IM SVE, A ONI POSLE PLJUJU PO SRBIJI I BEOGRADU: Varda nastavio da sasipa paljbu zbog stranaca u našoj košarci!

Nekadašnji centar Partizana, Vašingtona i mnogih drugih timova nastavlja da plete po momcima koji su dobili pasoš naše zemlje preko sporta

Objavljeno:

Bivši košarkaš Partizana, Vašingtona i još mnogih klubova Ratko Varda nastavio je da sasipa paljbu po strancima u srpskoj košarci povodom pasoša koji je dobio plejmejker Partizana Markus Pejdž.

U sredu je na Instagramu pisao o tome, a odmah su usledili raznoliki komentari.

On nije mogao da prećuti razne stvari koje je tu pročitao, te je sročio još jedno "saopštenje".

- Dosta ljudi ovde očigledno ne razume poentu. Čime je bilo ko ko ne igra za reprezentaciju zaslužio da dobije pasoš bilo koje zemlje? A da, razumem, jer će svaki sledeći ugovor potpisivati kao Evropljanin, a ne Amerikanac. Nemama ništa ni protiv koga, kolaga mi jeste, ali mi je kolega i isto neki Janko, Marko, Ilija itd. koji ne dobijaju šansu jer je tamo neki Odžo, Pejdž, Dženkins i ko već dobio pasoš neke zemlje kojoj nije dao nikakav doprinos. Pa, dečko koji je igrao za FMP (Džona Bolden prim.aut.) i taj FMP ga je vratio na košarkašku mapu, jer je sad u NBA, pa rekao je sve najgore o Beogradu i Srbiji. To je poenta priče, ne govori se ovde o Partizano i Zvezdi, niti bilo kom drugom klubu. Ovde se govori o Srbiji - napisao je ljutiti Varda, koji je pre samo neki dan dao ogroman intervju za Espreso.co.rs.

Šta vi kažete o ovoj temi?

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.