Zvezda kažnjena sa 8.000 evra i dobila poslednje upozorenje od Evrolige!

Uzaludni apeli kluba

Zvezda kažnjena sa 8.000 evra i dobila poslednje upozorenje od Evrolige!

Crveno-belima preti igranje pred praznim tribinama ukoliko se nastave prekršaju navijača
Objavljeno:

Kao što su u Crvenoj zvezdi i očekivali, Evroliga je ponovo novčano kaznila klub zbog ponašanja navijača na utakmici protiv Efesa. Crveno-beli će morati u kasu Evrolige da uplate 8.000 evra zato što je publika ubacivala predmete na teren u Vršcu i ometala protivničke igrače. Kako je u obrazloženju naveo disciplinski sudija te organizacije "nakon više prekršaja prošlih i ove sezone", klubu sa Malog Kalemegdana je izrečena kazna.

Beta/Branislav Božić
U disciplinskoj prijavi je navedeno da se prvi prekršaj sankcioniše se novčanom kaznom od 5 hiljada evra, a drugi sa 3 hiljade evra. Crveno-belima je upućeno poslednje upozorenje pred potpunu suspenziju dvorane i novčanu kaznu od čak 30 hiljada evra.
Beta/Branislav Božić
Zbog toga klub apeluje na sve svoje simpatizere i navijače, da u narednim utakmicama ne bacaju nikakve predmete na teren, ometaju protivničke igrače laserima ili na bilo koji drugi način, jer našem klubu u suprotnom preti ogromna kazna i igranje mečeva pred praznim tribinama. Uz svet to klub sa Malog Kalemegdana neće voditi organizovano navijače na utakmicu protiv Fenerbahčea u istanbul, ali i savetuje im da ne idu u sopstvenoj režiji posebno nakon svih dešavanja i ubistva našeg navijača Marka Ivkovića. Klub je saopštio da nema obezbeđene karte za utakmicu u Fenerbahče Areni. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.