MONSTRUM JOKIĆ ZAKUCAO SRBE IZ SAKRAMENTA U POSLEDNJOJ SEKUNDI: Novi TRIPL DABL Nikole, Bogdanović SOLIDAN! (VIDEO)
Nikola Jokić je ponovo dominirao, Foto: AP/Jack Dempsey

nba liga

MONSTRUM JOKIĆ ZAKUCAO SRBE IZ SAKRAMENTA U POSLEDNJOJ SEKUNDI: Novi TRIPL DABL Nikole, Bogdanović SOLIDAN! (VIDEO)

Svi Srbi su bili dvocifreni na ovoj utakmici

Objavljeno: 09:25h

Nikola Jokić je na najbolji mogući način najavio svoje prvo učešće na ol star utakmici: u srpskom derbiju protiv Sakramenta: postigao je novi tripl dabl, 12. u ovoj sezoni, a u poslednjoj sekundi meča je doneo pobedu Denveru - 120:118.

Nikola je završio utakmicu sa 20 poena, 18 skokova i 11 asistencija (28. put u karijeri bio je dvocifren u 3 kategorije), uz šut iz igre 7-17 (0-2 trojke) i 6-6 sa linije slobodnih bacanja.

Utakmicu je, pored Srbina, obeležio i povratak Ajzeje Tomasa na parket. Nekad jedan od vodećih plejeva u NBA igrao je 13 minuta, i za to vreme postigao 8 poena, uz 2 asistencije.

U timu Denvera odlični su bili i Pol Milsap sa 25 poena i 13 skokova i Malik Bizli sa 21 poenom, i oni su u velikoj meri zaslužni što je Denver nadoknadio zaostatak od 17 poena koji je imao u prvom poluvremenu.

Na drugoj strani, 6 igrača Sakramenta bilo je dvocifreno. Najbolji je bio Badi Hild sa 25 poena, a DeAron Foks je ubacio 15, uz 10 asistencija.

Bogdan Bogdanović je pružio solidnu partiju, ali se opet ispromašivao. Najveći adut našeg asa, šut, i ovog puta ga nije služio kako bi on želeo: za 27 minuta na terenu Bogi je šutirao 5-13 (1-5 za trojke) i 5-5 sa linije penala. Na kraju je upisao 16 poena, uz 4 skoka i 2 asistencije.

Danas u Nišu počinje finalni turnir Kupa Koraća. Prvi favorit za osvajanje ovog takmičenja je Zvezda s kvotom 1,50, kvota na Partizan je 2,50, dok su svi ostali učesnici autsajderi. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za osvajača Kupa Radivoja Koraća.

Nemanja Bjelica je počeo utakmicu i odigrao solidno: za 20 minuta na terenu ubacio je 13 poena, uz 3 skoka i 3 asistencije, i šut 5-7 iz igre (3-5 trojke) i 0-1 sa linije slobodnih bacanja.

Evo tripl dabla Jokića:

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.