PARTIZAN REŠIO JEDAN, ALI IMA DVA PROBLEMA PRED KUP KORAĆA! Trinkijeri: Zvezda je apsolutni favorit!
Andrea Trinkijeri, Foto: Starsport©

PRVA PREPREKA - NOVI PAZAR

PARTIZAN REŠIO JEDAN, ALI IMA DVA PROBLEMA PRED KUP KORAĆA! Trinkijeri: Zvezda je apsolutni favorit!

Partizan će u slučaju plasmana u polufinale igrati protiv boljeg iz četvrtfinalnog okršaja između FMP-a i Svetog Đorđa iz Žitišta

Objavljeno:

Ekspedicija KK Partizan NIS zaputila se ovog jutra (sreda) u Niš na završni turnir Kupa Radivoja Koraća koji je na programu od 14. do 17. februara. Prvu utakmicu na turniru Partizan igra u četvrtak od 19 časova i 30 minuta protiv OKK Novi Pazar. - Iskustvo kaže 'mali korak', gledamo prvu utakmicu i ništa više - kratko i jasno poručuje trener Andrea Trinkijeri.

KK Partizan
KK Partizan foto: Starsport©

Kada je o kompletnom završnom turniru reč strateg Partizana nema dilemu oko toga kome ide uloga favorita. - Ako trebamo gledati generalno, Zvezda je apsolutni favorit. Dominira u ABA ligi, doveli su velika pojačanja - kaže Trinkijeri.

Rade Zagorac
Rade Zagorac foto: Starsport©

Crno-beli su pred završni turnir nacionalnog kupa rešili jedan od problema. Markus Pejdž je dobio srpski pasoš, ali time nisu prebrinute sve brige oko rostera jer Rade Zagorac i Aleksej Nikolić još imaju problema sa povredama. - Ja mislim o Novom Pazaru i to neće biti lako, jer nemamo toliko iskustva u igranju takvih utakmica, ali malo po malo, snažno, možda smo shvatili kako treba da igramo neke utakmice i idemo polako dalje - zaključio je Trinkijeri. Partizan će u slučaju plasmana u polufinale igrati protiv boljeg iz četvrtfinalnog okršaja između FMP-a i Svetog Đorđa iz Žitišta.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/KK Partizan)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.