Peković potvrdio iz SAD: Partizan će biti na sastanku Evrolige u Barseloni!

Kraj svim spekulacijama

Peković potvrdio iz SAD: Partizan će biti na sastanku Evrolige u Barseloni!

Predsednik crno-belih je stao na put svim spekulacijama koje su se javile poslednjih dana
Objavljeno:

Oprečne informacije oko novog ustrojstva Evrolige i toga kako će to uticati na ABA ligu i srpske klubove javljaju se konstantno. Nakon što je prvo bilo objavljeno da će Partizan dobiti vajld-kard za Evrokup, a onda rečeno da je informacija netačna, kao i da crno-beli nisu dobili dopis iz Barselone, sada se javio predsednik tog kluba, Nikola Peković. Ipak će igrati u Evropi: Evroliga dodelila vajld kard Partizanu? Evroliga nije dala vajld-kard Partizanu, niti ga zvala na sastanak u Barseloni! Prvi čovek kluba je i razgovoru za "Mozzart sport" rekao da su crno-beli dobili poziv da prisustvuju sastanku Evrolige 14. marta, i potvrdio da će tamo imati svog predstavnika.

Beta/Branislav Božić
- Ne bih želeo da komentarišem novinske navode, ali dobili smo poziv i Partizan će imati predstavnika na tom sastanku. Pre toga će se Miroslav Berić sastati sa Đordijem Bertomeuom 11. marta - rekao je Peković. On je dodao da će Partizan na vreme obavestiti svoje navijače čim bude bilo nekih novosti.
- Ne razumem zašto se iz neproverenih izvora objavljuju vesti koje nemaju veze sa istinom. Sve se lako može proveriti. Dovoljno je samo pozvati i proveriti da li ćemo prisustvovati nekom sastanku. Kada sve bude poznato Partizan će izaći sa jasnim stavom. Do tada vas molim za razumevanje što nećemo komentarisati spekulacije - dodao je Peković. (Espreso.co.rs / Izvor: Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.