Vučić: Partizan je dobio više para od Zvezde!

Potvrdio Čovićeve reči

Vučić: Partizan je dobio više para od Zvezde!

Premijer Srbije ispričao ko je dobio više novca od večitih rivala i u fudbalu i u košarci
Objavljeno: 08:32h

Premijer Srbije Aleksandar Vučić je tokom gostovanja na RTS-u u sredu uveče, pričao na temu preraspodele novca od strane države Partizanu i Crvenoj zvezdi u košarci i fudbalu. Već godinama se polemiše o tome da crveno-beli dobijaju znatno više finansijske pomoći od crno-beli, a to je naročito bilo u tokom trajanja sukoba između predsednika košarkaškog kluba sa Malog Kalemegdana, Nebojše Čovića, i bivšeg trenera Partizana, Duška Vujoševića. A Čović je nedavno rekao da će na kraju sezone izaći sa podacima u javnost i da će se tada videti ko je "državni projekat".

Jelena Vučetić
Vučić je na Javnom servisu je presekao te priče rekavši da je KK Partizan dobio mnogo više novca u odnosu na aktuelnog šampiona Srbije i ABA lige. - Država Srbija i ja, lično, smo mnogo više pomogli Košarkaškom klubu Partizan, nego Košarkaškom klubu Crvena zvezda, ali to niko iz uprave Partizana neće ili ne sme da kaže. Lakše je da se sa tribina čuje "Vučiću, pederu", nego "Uprava napolje" - rekao je Vučić.
Dado Đilas
Ipak, kada je reč o fudbalu tu je odnos drugačiji i klub sa Marakane je taj koji je dobijao višestruko više. - U fudbalu je Zvezda dobila više novca od Partizana, pet ili deset puta više - rekao je predsednik Vlade. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.