TEODOSIĆ ISPALIO ZVEZDU? Nebojša Čović se oglasio povodom njegovog obećanja kako će sigurno zaigrati za crveno-bele
Teodosić i Jović na meču iz 2016. godine, Foto: Aleksandar Koković

izjava

TEODOSIĆ ISPALIO ZVEZDU? Nebojša Čović se oglasio povodom njegovog obećanja kako će sigurno zaigrati za crveno-bele

Sada već bivši as Klipersa tada je istakao da ne bi voleo da dođe u Zvezdu kad bude potrošen, već dok je još u punoj snazi

Objavljeno:

Po svemu sudeći Miloš Teodosić je završio NBA misiju. Otkaz u Klipersima najverovatnije znači da će kapiten reprezentacije Srbije, napustiti SAD i vratiti se u Evropu.

Mnoge zanima gde će Teo da nastavi karijeru. Posebno to zamima navijače Crvene zvezde koji se nadaju čudesnom trasnferu i dolasku na Mali Kalemgdan kako je to jednom prilikom i obećao.

- Miloš je jednom prilikom obećao da će, ako dobije otkaz u NBA, jednog dana zaigrati za Zvezdu. Ali ne razmišljam sada o tome, ja sam realan i moram uvek da budem čvrsto na zemlji - podsetio je prvi čovek crveno-belih na Teodosićevu izjavu iz 2013. godine.

Nebojša Čović, predsednik KK Crvena zvezda
Nebojša Čović, predsednik KK Crvena zvezda foto: Beta/Branislav Božić

Sada već bivši as Klipersa tada je istakao da ne bi voleo da dođe u Zvezdu kad bude potrošen, već dok je još u punoj snazi.

- Ne bih voleo da se vratim kad budem star, kad budem imao 35 godina. Ako bih se vraćao, voleo bih da to bude u nekim normalnim godinama, tu do 32. godine - rekao je tada Teo.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.